DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan’da da sağlıklı beslenmenin adresi Nefisso Kuruyemiş

    Ramazan’da da sağlıklı beslenmenin adresi Nefisso Kuruyemiş
    17.05.2018
    A+
    A-

    Nefisso, kuruyemiş ve kuru meyve ürünleri ile Ramazan ayında da vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılayarak enerji depolamanızı sağlayacak.

    Sağlıklı tatların markası Nefisso, kahve, kuruyemiş, kuru meyve, iftarlık hurma ve yöresel Antep Ürünleri tutkunları için özel ürünler ve indirimler ile Ramazan’a hazır.

    Kuruyemiş ve kuru meyve sektörünün önde gelen markası Nefisso, Ramazan ayında da sağlığınızı destekleyecek ve sindirim sisteminizi rahatlatacak ideal seçenekler sunuyor.

    Hem sağlıklı beslenmedeki çok önemli yeri; hem de hayata kattığı eşsiz lezzetler ile kuruyemişlerin hayatımızdaki yeri çok büyük. Gaziantep’in kuruyemiş markası olan Nefisso, 20’ye yakın satış noktasında Ramazan ayında her Cuma ve Cumartesi günleri iftar sonrası “KAHVE Günleri” düzenliyor. Bu günlerde satış noktasını ziyaret eden Nefisso tutkunlarına, özel hazırlanmış, Türk Kahvesi, Dibek Kahvesi ve Menengiç Kahvesi gibi farklı “Nefisso Kahveleri” ikram edilecek…

    Nefisso tutkunları bu özel günlerde tüm Nefisso ürünlerini özel indirimlerle alacaklar.Eşsiz Antep fıstığından, karpuz çekirdeğine, her türlü kuruyemişin ve kuru meyvenin sağlığa uygun ve modern bilimsel koşullarda işlenerek, paketlendiği 100’e yakın kuruyemiş, kahve, kuru meyve, iftarlık hurma çeşitleri ve yöresel Antep ürünleri sevenleriyle daha ucuza buluşmuş olacak.

    Kuruyemiş tüketen birinin daha uzun yaşadığını belirten bilim insanları, en az 50 yıl sağlık sorunu yaşamadıklarını; kuruyemiş yiyenlerin birçok farklı hastalığa karşı dirençli olduğunu kanıtlıyorlar.

    Uzun yıllardır Türkiye’de market ve kuruyemişçilere dağıtımı yapılan Nefisso ürünleri, aynı zamanda Avrupa’da birçok ülkeye ihraç ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.