DOLAR 32,6172
EURO 34,7179
ALTIN 2509,87
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan’da geç kapanan AVM’ler satışları artıracak

    Ramazan’da geç kapanan AVM’ler satışları artıracak
    09.06.2017
    A+
    A-

    Ayakkabı sektörünün en köklü ve özgün markalarından biri olarak son dönemde attığı adımlarla dikkat çeken BETA, Ramazan ayı boyunca AVM’lerin kapanış saatlerinin uzamasıyla satışlarını artırmayı hedefliyor. “Ramazan ayında AVM’lerin geç saatte kapatılması müşteriler açısından kolaylık sağlıyor” diyen BETA Genel Müdürü Barbaros Akyıldız, “2016 yılında Ramazan ayı içinde saat 22’den sonraki satışlar, toplam Ramazan ayı satışlarımızın yüzde 5’ini oluşturdu. Bu yıl da bu oranın korunabileceğini hatta artacağını düşünüyoruz. Sadece ayakkabı sektörünün değil, tüm perakendecilerin moral tazeleyeceğine inanıyoruz” yorumunu yaptı.

    Türkiye’de 30 yılı aşkın deneyimiyle ayakkabı sektöründe özgünlüğü ve rahatlığıyla hatırlanan BETA, Ramazan ayında geç kapanan AVM’lerle satışlarını artırmayı ve bayram öncesi süreci avantaja çevirmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında kademeli olarak başlayan ve ilerleyen günlerde geneli kapsaması öngörülen AVM’lerin geç saatte kapatılmasına yönelik uygulamayı olumlu bulduklarını söyleyen Akyıldız, “BETA mağazası olan Marmara Forum ve İstanbul Forum AVM’leri şimdiden bu uygulamaya dahil. İlerleyen günlerde hem İstanbul’daki hem de Anadolu’daki AVM’lerde de benzer bir uygulamanın başlayacağını bekliyoruz. Ramazan ayında AVM’lerin geç saatte kapatılması sadece bizim satışlarımız için avantaj yaratmıyor; müşteriler açısından da kolaylık sağlıyor. 2016 yılında Ramazan ayı içinde saat 22’den sonraki satışlar, toplam Ramazan ayı satışlarımızın yüzde 5’ini oluşturdu. Bu yıl da bu oranın korunabileceğini hatta artacağını düşünüyoruz. Sadece ayakkabı sektörünün değil, tüm perakendecilerin moral tazeleyeceğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.
    BETA, Bursa’da 2 Yeni Mağaza Açtı!
    Bugün 44 mağazaya ulaşan ve yılsonuna kadar farklı şehirlerde mağaza açma hedefini sürdüren BETA, geçtiğimiz günlerde Bursa’da 2 yeni mağaza açtı. Korupark AVM’de ve Marka AVM’de, toplamda 450 metrekarelik mağazalarıyla son derece olumlu bir geri dönüş aldıklarını belirten BETA Genel Müdürü Barbaros Akyıldız, “BETA olarak Bursa’da her zaman için en çok tercih edilen markalardan biri olduk. Uzun süredir gelen yoğun taleplere karşılık verdiğimiz ve sözümüzü tuttuğumuz için çok mutluyuz. Hem Korupark AVM hem de Marka AVM’deki kısa sürede yakaladığımız başarılı satış oranları bize doğru bir karar verdiğimizi gösteriyor” yorumunu yaptı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.