DOLAR 32,5502
EURO 34,9805
ALTIN 2420,301
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan’da mutfaklar Fakir ile renkleniyor

    Ramazan’da mutfaklar Fakir ile renkleniyor
    24.05.2018
    A+
    A-

    Üstün Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, yeni “Rosie” serisiyle Ramazan’da mutfakları renklendiriyor.

    Şık ve zarif tasarımıyla dikkatleri çeken Fakir Rosie serisi, Ramazan sofralarında hazırladığı muhteşem lezzetlerle damaklarda iz bırakmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Baharın en romantik çiçeklerinden gülün zarif pembesi ve altının ışıltısını yansıtan Rosie serisinde bulunan; Kaave Türk Kahvesi Makinesi, Sierra El Mikseri, Trex Dual Cam Hazneli Doğrayıcı, Lucca Blender Seti, Goldie Su Isıtıcısı, Temper Çay Makinesi ve Gravis Izgara & Tost Makinesi annenizin mutfaktaki en büyük yardımcıları oluyor.

    İftar Sonrası kahveler KAAVE’den

    Fakir Kaave ile hazırlayacağı bir fincan kahvenin, kırk yıl değil bir ömür hatırı vardır. Cezvede pişirme yöntemi esasına dayanan ve aynı lezzetin yakalanması amacıyla tasarlanan Fakir Kaave, taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirildi. Tek seferde 4 fincan kahve kapasitesi ve ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabiliyor.

    Ramazan’da En Büyük Yardımcınız: Lucca

    Ramazan’da mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak Fakir Lucca Blender Seti, 1000 watt gücünde olup, ergonomik tasarımıyla çırpma, doğrama, karıştırma gibi pek çok işin üstesinden kolaylıkla geliyor.

    Mutfağınızın Hamaratı Sierra

    Fakir Sierra El Mikseri, 4 farklı hız kademesi, turbo fonksiyonu, 2 adet paslanmaz çelik çırpma aparatı, 2 adet paslanmaz çelik yoğurma aparatı olan Sierra, aksesuar saklama kutusuyla satışa sunuluyor. Maharetli Sierra, Ramazan sofraları için mükemmel hamur işleri ve tatlılar yapmayı kolaylaştırıyor.

    En Zor İşler İçin Trex Dual

    Fakir Trex Dual, yemek yapmayı keyifli hale getiriyor. Trex Dual cam hazneli doğrayıcı, 500 ml kapasitesi ve çıkarılabilen 2 adet paslanmaz çelik bıçağıyla sert cisimleri kolaylıkla doğramaya yarıyor.

    Çaydan Tutkunlarına Temper

    1,1 L demlik kapasiteli Fakir Temper Çay Makinesi, mis gibi kokulu ve aromalı çaylar demlerken, sohbetlerinizdeki en büyük eşlikçiniz oluyor. Paslanmaz çelik çay süzgeçli Temper, çayseverlerin vazgeçilmezi oluyor.

    Gravis ile Ramazan’da Izgara Keyfi

    Yüksek performanslı, pratik Gravis Izgara & Tost Makinesi, geniş ızgara yüzeyi ile ister doyurucu tostlar yapmanıza ister lezzetli etler pişirerek Ramazan’da ızgara keyfi yapmanıza olanak veriyor.

    Şık ve Fonksiyonel Goldie

    1,7 L kapasiteli Goldie Su Isıtıcısı, paslanmaz çelik gövdesiyle bitki çayları ve kahvelerinizi hazırlarken en büyük yardımcınız oluyor. Ayrıca retro tasarımıyla da mutfağınıza şıklık katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.