DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan’da mutluluk pişirin

    Ramazan’da mutluluk pişirin
    16.05.2018
    A+
    A-

    85. yılını kutlayan Fakir Hausgeräte, yeni Gourmet Serisi’nde yer alan “Nosso” çok amaçlı pişirici ile Ramazan sofralarınıza lezzet katıyor.

    Mutfak tutkunları için hazırlanan Fakir Gourmet serisinin ilk ürünü Nosso, Ramazan’da misafirlerinizin damaklarında iz bırakacak lezzetlere imza atmanıza olanak veriyor. Fakir Nosso Çok Amaçlı Pişirici, Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerinden kızartmaya, tencere yemeklerinden fırınlama tekniklerine, kekten şerbetli tatlılara kadar tüm yemekleri sağlıklı ve pratik bir şekilde Ramazan sofralarına getiriyor.

    Homojen ısı dağıtım teknolojisiyle çalışan, yenilikçi pişirme sistemi Fakir Nosso, profesyonel performans garantisinin yanı sıra özel tasarımıyla da mutfağınızın başköşesindeki yerini alıyor. Yapmak istediğiniz yemeğin malzemelerini Fakir Nosso’ya koyarak ısı ile süresini ayarladıktan sonra pişirme esnasında yemeğin başında beklemenize gerek kalmıyor.

    Nosso Çok Amaçlı Pişirici, daha az yağ kullanarak enfes ve çıtır kızartmalar yapmanıza olanak sağlarken, kısa sürede pişirme özelliğiyle yiyeceklerin besin değerlerini kaybetmesini en aza indirgiyor.Taze malzemelerde doğal olarak bulunan su-besin maddelerini koruyarak, yemeklerin yumuşak, sulu, renkli, aromalı kalmasını ve sağlıklı pişirilmesini sağlıyor.

    Geleneksel ve modern tariflerden oluşturulan “Nosso ile Lezzetli Tarifler” kitabı da ürünün yanında tüketicilere sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.