DOLAR 32,5181
EURO 34,7983
ALTIN 2423,433
BIST 9756
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazanda özenli sofralarınız için Arzum Mürdüm-Papatya serisi yanı başınızda

    Ramazanda özenli sofralarınız için Arzum Mürdüm-Papatya serisi yanı başınızda
    30.05.2017
    A+
    A-

    50 yıllık tecrübesiyle kadınların hayatlarını kolaylaştırdığı kadar tasarımı ve kullanım kolaylığı ile keyifli anlar armağan eden Arzum, Ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarının en büyük yardımcısı olacak.

    Arzum’un mutfaklarda 2017 modası estiren Mürdüm ve Papatya serisinde yer alan Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi, hareketli filtreli Çaycı Heptaze Çay Makinesi, OKKA Minio Türk Kahvesi Makinesi, Cezveli Türk Kahvesi Makinesi ve Prostick 1500 El Blender Seti ürünlerinden oluşan setleri mutfakları renklendiriyor.

    İftarda da sahurda da çayınız Heptaze
    Plus X’ten “yüksek kalite”, “tasarım”, “fonksiyonellik”in yanı sıra “yılın en iyi ürünü” ödülüne de layık görülen Heptaze çay makinesi, Papatya ve Mürdüm serilerinde hareketli filtresi ile çayı uzun süre taze tutarak, çay keyfinin vazgeçilmezi oluyor.

    Arzum Çaycı Heptaze, hem çay makinesi hem de su ısıtıcısı olarak kullanılabilen ve hareketli filtre inovasyonu ile güvenli kullanım rahatlığı sunuyor. Hareketli filtresi ile geleneksel çay makinelerinin lezzetinin de ötesine geçecek bir demleme performansı sergiliyor.

    Plus X’ten “tasarım” ve “kullanım kolaylığı” ödüllü Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi, çift taraflı kullanılabilir, granit efektli plakaları sayesinde uzun süre aşınmadan, yapışmadan, daha sağlıklı ve ekonomik bir kullanım ömrü sağlıyor. Isıya dayanıklı komple döküm tutma sapı ile kullanım kolaylığı sağlayan Tostçu Delux, tek seferde 6 adet tost yapabilme kapasitesi ile sahurda hafif atıştırmalıklar isteyen kalabalık ailelerin en lezzetli yardımcısı oluyor.

    İftarın ardından OKKA’lı bir Türk kahvesi keyfi
    Dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından olan Red Dot, IF Design Awards ve Plus-X Awards gibi 5 büyük ödüle layık görülen Arzum OKKA Minio, 4 fincan kapasitesi, taşma önleme sistemi ile ağır ateşte pişmiş lezzetteki Türk kahvesini keyifli sohbetlere taşıyor. Arzum OKKA Minio yıkanabilir pişirme haznesi özelliğinin yanı sıra kompakt ve şık tasarımı ile öne çıkıyor.

    Türk Kahvesi makinesinde inovasyon ve tasarımda öncü ürünlere imza atan Arzum, Mürdüm ve Papatya serilerinin parçası olan Cezveli Türk Kahve Makinesi, doyumsuz sohbetlere eşlik edecek kahveden alınacak lezzeti ve keyfi vaat ediyor. Türkiye’nin ilk elektrikli cezve üreticisi olan Arzum, Cezveli Türk Kahve Makinesi’nin paslanmaz çelik gövdesi ile sağlamlığın, kalitenin ve performansın garantisi iken hem sağ hem sol elle kullanım özelliği sayesinde tüketici odaklı tasarımı ön plana çıkarıyor.

    Arzum’un yeni tasarım kimliğinde geliştirdiği, Plus X’ten “fonksiyonellik” ödülü sahibi Prostick 1500 El Blender seti, 1500W’lık üstün motor gücü ile çırpıyor, parçalıyor, karıştırıyor ve hepsini saniyeler içinde yapıyor. Arzum Prostick 1500, turbo fonksiyonu ile de işleri hızlandırarak zamandan tasarruf sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.