DOLAR 32,4608
EURO 34,7751
ALTIN 2481,17
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan’ın bereketi Domino’s Pizza’da

    Ramazan’ın bereketi Domino’s Pizza’da
    08.05.2019
    A+
    A-

    Tadına doyulmaz pizzalarını ve onlara eşlik eden lezzetlerini iki farklı kampanya ile pizza severlerin beğenisine sunan Domino’s Pizza, Ramazan’ın bolluk ve bereketini iftar sofralarına taşıyor. Tek kişilik Ramazan kampanyasında Dopdolu Pizza’yı gurme patatesler ve çıtır toplarıyla 19,99 TL’ye sunan marka, ikinci Ramazan kampanyasında ise iki orta boy Turkish Pizza veya Etli Mangal Pizza’yı 49,99 TL’ye sunarak Domino’s tutkunlarının iftar keyfini ailecek yaşamalarını sağlıyor.

    Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, iki yeni kampanyayla iftar sofralarına lezzet katıyor. Ramazan’ın bolluk ve bereketinden ister tek başınıza ister ailenizle birlikte yararlanmanızı sağlayan Domino’s Pizza, enfes pizzalarına eşlik eden birbirinden lezzetli tatlarını kampanyalarına taşıyarak iftarda pizza keyfinden vazgeçmek istemeyenler için benzersiz seçenekler sunuyor.

    Dopdolu Pizza ve çeşit çeşit lezzetler

    Domino’s Pizza iftarı yalnız açmayı planlayanlar için hazırladığı ilk Ramazan kampanyasında tek kişilik Dopdolu Pizza’sını gurme patatesler ve çıtır topları ile sadece 19,99 TL gibi çok uygun bir fiyatla sunuyor. Tadına doyulmaz lezzetleri bir araya getirerek gününüze enerji ve keyif katan Domino’s, evlere servis ile bu lezzetleri 30 dakika içinde pizza severlere ulaştırıyor.

    Turkish Pizza ve Etli Mangal Pizza iftar sofralarında

    Ramazan’ın keyfini ailecek çıkarmayı tercih eden pizza severler için hazırlanan ikinci kampanyada ise 4 kişilik bir aile, kişi başı 12,50 TL’ye damakları şenlendiren doyurucu lezzetlerin tadına varıyor. Domino’s müdavimlerinin pastırmalı, sucuklu, misket köfteli, füme kaburga etli lezzetlerle doyacağı bu kampanya kapsamında 2 orta boy Turkish Pizza veya Etli Mangal Pizza 49.99 TL’ye evlere servis ayrıcalığıyla kapınıza geliyor.

    Domino’s Pizza hakkında

    1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 85 ülkede toplam 16 binden fazla restoran işletiyor ve 2018 itibarıyla yıllık perakende satışları 13,5 milyar ABD Doları’nı aşıyor. Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 23 yıldır sürdürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 69 ile yayılmış 535 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor.

    İnovasyon alanındaki yatırımları sayesinde, Domino’s Pizza’nın Türkiye’deki evlere servis cirosunun yüzde 55’ini, dijital kanallardan alınan siparişler oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.