DOLAR 32,5603
EURO 34,8175
ALTIN 2416,541
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan’ın geleneksel lezzetleri Carême Restaurant’ta

    Ramazan’ın geleneksel lezzetleri Carême Restaurant’ta
    16.05.2018
    A+
    A-

     

    Geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının birbirinden özel lezzetlerini Ramazan ayı için hazırlayan Carême Restaurant, düzenleyeceği açık büfe konsepti ile iftar buluşmalarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kurumsal yemekler ve özel davetler için 1.000 kişiye kadar farklı kapasitelerdeki salonlarıyla hizmet veren Wyndham Grand İstanbul Levent ise Ramazan’ın o mistik havasını yaşadığınız adresin ismi oluyor.

     

    Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde hizmet veren Carême Restaurant, geleneksel Türk ve Osmanlı mutfaklarından özenle seçilmiş birbirinden lezzetli tatları, Ramazan ayı boyunca misafirleriyle buluşturuyor.

    Ramazan bereketinin paylaşıldığı yer…

    Ramazan ayına özel hazırladığı tatlarını kusursuz hizmet ve şık dekorasyonla taçlandıran Carême Restaurant, yöresel lezzetleri de Ramazan menüsüne ekleyerek lezzet tutkunlarını cezbetmeye hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek zengin açık büfesi ile Carême Restaurant, ailece yenecek iftar yemeklerinin en sevilen adresi oluyor.

    Wyndham Grand İstanbul Levent ise Ramazan’da misafirlerini seçkin iftar menüleri ile karşılıyor. Kurumsal yemekler ve özel davetler için 1.000 kişiye kadar farklı kapasitelerdeki salonlarıyla hizmet veren Wyndham Grand İstanbul Levent, sınırsız meşrubat ve çay servisi eşliğindeki Türk ve Osmanlı mutfaklarından seçilmiş zengin iftar menü seçenekleriyle Ramazan’ın o mistik havasını yaşadığınız adresin ismi oluyor.

    İstanbul’un iş ve alışveriş merkezlerinin kalbi Levent’te direkt metro bağlantısıyla ziyaretçilerine rahat bir ulaşım ve kusursuz bir konfor yaşatan Wyndham Grand İstanbul Levent, Ramazan ayında da damak tadını önemseyenlerin uğrak yeri oluyor.

     Carême Restaurant’ta Açık Büfe İftar Yemeği Kişi Başı; 110 TL+KDV.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.