DOLAR 32,5951
EURO 34,7912
ALTIN 2404,466
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RAMSEY’de yeni sezonda doğallığın gücü

    RAMSEY’de yeni sezonda doğallığın gücü
    16.10.2017
    A+
    A-

     

    RAMSEY’in ünlü yazar Victor Hugo’nun ”Barış her şeye hükmeden bir mutluluktur” sözünden ilham alarak tasarlanan 2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu şıklık ve rahatlık arayan erkeklere “tam da hissetmek istediklerini” trendy şekilde sunuyor.

    RAMSEY’in 2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda sezona damga vuracak kamuflaj desenler, umudu temsil eden çiçeklerin yanı sıra kış renkleri ve doğadan ilham alan parçalarla buluşarak gündüzden geceye kullanılabilecek şık tasarımlara dönüştü. Koleksiyonda haki, safran, füme, siyah, petrol, lacivert, mor, bordo gibi kışın vazgeçilmez renkleri hakim…

    Örme ve koton içerikli fit kesim ceketlerin trendlere uygun olarak tasarlanan beş düğmeli modelleriyle hareketlenen koleksiyonunun iddialı parçalarından biri örme modellerin dahil olduğu ve t-shirt kumaşıyla tasarlanan gömlekler… Casual görünümlü ceket ve takım elbiselerle muhteşem bir ikili oluşturacak olan gömleklerle birlikte vücudu zırh gibi saran örme yelekler, 3D hissi yaratan yün ve yün karışımların yanı sıra keçe baskılı çift renkli triko modelleri ve military aksesuar detaylı hırkalar da erkeklerin tarzına farklı dokular kazandırıyor.

    Yün ve kaşmir karışımlı paltolar sezonun vazgeçilmezi

    Takım elbiseye tasarım ve kalıp açısından yepyeni bir yorum getiren RAMSEY’in yeni sezon takım elbise modelleri 3D hissi yaratan yün ve karışımlarla, kruvazelerle trendy bir görünüm sunuyor. Takım elbise içine siyah balıkçı yaka bir triko tercih eden erkekler ise şimdiden tüm övgüleri karşılamaya hazır olsun..!

    Sezonun en trendy parçası olarak öne çıkan havuç formlu dar paça pantolonların yanı sıra duble paça, çift modeller de koleksiyonda göz dolduruyor. Erkekler yeni sezonda likralı deriler, kabartma baskılar ve özellikle vücut yapısıyla uyumlu doğal görünümler ile doğanın dokunuşunu teninde hissedecek. Yün ve kaşmir karışımlı uzun paltolar kış aylarının vazgeçilmeleri arasındaki yerini alacak.

    Eskitme görünümlü köseleler ve casual görünümlü tasarımların hakim olduğu ayakkabı grubu ve deri sırt çantalarıyla güçlenen aksesuar grubu da bu sezon yine çok iddialı..!

    Çekimleri fotoğrafçı Ümit Savacı tarafından İngiltere Norfolk’ta gerçekleştirilen ve Mickey Hardt’in objektif karşısına geçtiği RAMSEY 2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, RAMSEY mağazalarında ve www. ramsey. com. tr’de sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.