DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Randstad insan kaynakları sektöründe dünya lideri oldu

    Randstad insan kaynakları sektöründe dünya lideri oldu
    16.11.2018
    A+
    A-

    Randstad, 2030 yılına kadar 500 milyon insanın iş hayatına dokunmayı hedefliyor.

    4 bin 858 şube ve 37 bin 930 çalışan ile 5 kıtada, 39 ülkede 212 bin kişiye istihdam sağlayan ve her gün 668 bin 800 kişiye danışmanlık veren insan kaynakları şirketi Randstad, 23,3 milyar Euro cirosuyla insan kaynakları alanında dünya liderliğini göğüsledi. Randstad, Arjantin, Belçika, Lüksemburg, Kanada, Şili, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hindistan, Meksika, Hollanda, Polonya, Portekiz, İspanya, İsviçre, İngiltere Avustralya ve ABD’de ilk üç insan kaynakları ve danışmanlık şirketinin arasında yer alıyor.

    Türkiye pazarında 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Randstad, dönemsel ve kalıcı seçme-yerleştirme hizmetleri, İK danışmanlık hizmetleri, on-site destek, değerlendirme ve geliştirme merkezi, İK proje hizmetleri ve bordroloma hizmetleri veriyor.

    Randstad Türkiye Genel Müdürü Leigh Ostergard “Küresel piyasada sektör lideri olmanın gururunu duyuyoruz. Amacımız insanlara ve kuruluşlara gerçek potansiyellerini keşfetmelerinde destek olmak. İnsanların anlamlı ve kendilerine uygun bir kariyere sahip olmaları için iş ve becerilerini geliştirme konularında destek oluyoruz. Kurulduğumuz 1960 yılından bu yana ‘bilmek, hizmet etmek ve güvenmek’ misyonuyla hareket ediyoruz. Bunun yanı sıra, geçtiğimiz yıl belirlediğimiz yeni misyonumuz ‘geleceğe doğru’ ile dünyaya yeni bir söz verdik. 2030 yılına kadar dünya genelinde 500 milyon insanın iş hayatına dokunmayı hedefliyoruz. Tech&Touch stratejimiz, insan kaynakları alanında sektör liderliğimizi korumamızın ve hedeflerimize ulaşmamızın önemli bir ayağını oluşturuyor. Randstad olarak teknoloji odaklı yetenek dünyasında güvenilen bir insan kaynakları ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.