DOLAR 32,5522
EURO 34,856
ALTIN 2426,503
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rational mutfak ile gizli köşeler, tarif edilmez kolaylıklar

    Rational mutfak ile gizli köşeler, tarif edilmez kolaylıklar
    18.04.2017
    A+
    A-

    Ayrıcalıklı yaşam tarzı konsepti ile hizmet veren ve dünyaca ünlü mutfak markalarını tek çatı altında toplayan AYT Home, Rational’in modern yaşamın hızına uyum sağlayan pratik dizayna sahip tasarım harikası ödüllü mutfakları ile farkını hissettiriyor.

    Modern yaşama mükemmel uyum…

    Günlük hayatın koşturmacası içinde pratiklik en önemli konulardan biri oldu. Özellikle her ürünün kullanıcı dostu olmasına, her detayın hayatı kolaylaştırmasına önem veriliyor ve tasarımlar da artık buna göre şekilleniyor. Rational mutfaklar, küçük ve fark yaratan detaylar ile her aşamada kolaylık sağlaması için tasarlanırken, modern çizgisinde de asla ödün vermiyor. Fonksiyonelliği tasarım ile buluşturan Rational, klasikten moderne tüm tarzlara mükemmel uyum sağlayarak mutfakları yaşam alanına dönüştürüyor.

    Her köşede fark yaratıyor

    Rational’in çekmece ve raf sisteminde getirdiği yenilikler hem kullanıcı dostu bir yapı ortaya koyuyor hem de tüm projelere entegre edilebiliyor. En küçük köşelerin bile kullanılabileceği, mutfaktaki her noktanın işlevini kaybetmeden kullanılabileceği tasarımlar ile tarzını ve farkını ortaya koyan Rational mutfak, her şeyin her an el altında olmasına olanak sağlıyor.
    AYT Home bünyesinde bulunan, Karim Rashid tasarımı, ödüllü ve yüksek kaliteye sahip mutfakları ile Rational, ayrıcalığın altına imzasını atıyor ve yaşam tarzıyla bir adım önde olmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.




    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.