DOLAR 32,5169
EURO 34,7907
ALTIN 2420,914
BIST 9749,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ray-Ban Flash Black Koleksiyonu Şimdi Atasun Optik’te

    Ray-Ban Flash Black Koleksiyonu Şimdi Atasun Optik’te
    16.05.2017
    A+
    A-

    2017 ilkbahar- yaz sezonunun en trend güneş gözlüğü modellerini müşterileriyle buluşturan Atasun Optik, portföyüne benzersiz bir koleksiyon daha ekliyor. Ray-Ban Flash Black koleksiyonu 15 Mayıs itibariyle Atasun Optik noktalarında sizleri bekliyor.

    Birbirinden farklı modellerle dünya markalarına ev sahipliği yapan Atasun Optik, yeni sezonun en özel modellerinden oluşan Ray-Ban Flash Black koleksiyonunu müşterilerine sunuyor. Klasik Ray-Ban güneş gözlüğü alışkanlıklarından vazgeçmeyenler için tasarlanan modeller, siyah rengin büyüleyici etkisi ve gri aynalı kaplamasıyla oldukça trend ve sıra dışı bir görünüm vadediyor.

    Aviator ve Club-Master modellerinin yanı sıra sezonun trendi yuvarlak tasarımlarıyla dikkat çeken Flash Black Koleksiyonu’nda her tarz ve yüz şekline uygun seçenekler bulmak mümkün. Çarpıcı renkleri ve etkili tasarımıyla stilinizde fark yaratacak Ray-Ban’ın yeni Flash Black Koleksiyonu 15 Mayıs’tan itibaren Atasun Optik’te sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.