DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RE/MAX Türkiye’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki girişimcilere destek

    RE/MAX Türkiye’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki girişimcilere destek
    01.03.2018
    A+
    A-

    Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye, 2018’de vereceği 70’i aşkın bayilik için metropollerin yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ni de radarına aldı. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, bu bölgelerdeki girişimcilere, giriş bedellerinde yüzde 50 indirim gibi çeşitli ayrıcalıklar sunduklarını söyledi.

    2017 yılında bünyesine katılan 50 yeni franchise ile toplam franchise ofis sayısını 274’e çıkaran RE/MAX Türkiye, 2018’de bu sayının üstüne 70’den fazla yeni ofis eklemeyi hedefliyor. RE/MAX Türkiye, yeni yılda metropollerin yanı sıra özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde yeni franchise ofisler açmayı planlıyor.

    Konu ile ilgili bilgi veren RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Türkiye’nin her yerinde bayilikler verecek olsak da 2018’de halen ofisimizin bulunmadığı ya da sayısının az olduğu bölge ve ilçelere odaklanarak büyüyeceğiz. Son dönemde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nden gelen bayilik taleplerinde önemli bir artış var. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da iki yeni franchise verdik. Malatya, Şanlıurfa, Van, Mardin, Elazığ, Kahramanmaraş, Erzincan ve Bingöl odaklandığımız illerden başlıcaları. Bu bölgelerdeki girişimcilere ciddi avantajlar sunuyor, giriş bedellerinde yüzde 50’ye varan indirimler yapıyoruz. Yatırım maliyetleri de metropollere göre çok daha uygun. Bu avantajlar sayesinde hem sektörümüzün büyümesine yardımcı oluyoruz hem de tüketicilerin markalı gayrimenkul danışmanlığının sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmetten yararlanmalarını sağlıyoruz. Doğu bölgelerindeki birçok ilde gayrimenkul danışmanlığı alanında ilk küresel marka olmak bizi heyecanlandırıyor” dedi.

    Türkiye’de emlak/gayrimenkul danışmanlığı alanında açık ara farkla en çok bilinen marka olan RE/MAX’in çatısı altında faaliyet gösteren franchise ofis sahibi broker’lar, markanın sağladığı know-how’dan ve düzenli eğitim olanaklarından direkt fayda sağlayarak, gelirlerini olabilecek en yüksek düzeye çıkarabiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.