DOLAR 32,5732
EURO 34,9962
ALTIN 2429,609
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Referans Kartal Towers’da fiyatlar güncellendi

    Referans Kartal Towers’da fiyatlar güncellendi
    15.02.2019
    A+
    A-

    İstanbul’da güvenilir ve lüks konut projelerine imza atmaya devam eden Kiler GYO, Anadolu Yakası’nda inşa ettiği ‘Referans Kartal Towers’dan konut sahibi olmak isteyenlere adalar manzaralı bir fırsat sunuyor. 2019 yaz aylarında teslim edilmesi planlanan projeden 407 bin TL ile 2 milyon 932 bin TL arasında değişen fiyatlarda daire sahibi olmak mümkün.

    Gerek peyzajıyla, gerek oturma ve güneşlenme alanlarıyla size özel tasarlanmış birçok farklı teras alternatifi en büyük ayrıcalıklarınızdan sadece bir tanesi… Üstelik, 9 m2’den 93 m2’ye kadar değişen ölçüleri ile burada her şey keyfinize göre!
    Kreş, açık çocuk oyun alanları, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyve korusu, yapay dere ve su oyun alanlarıyla Referans Kartal Towers sadece çocukların değil, ailelerin de göz bebeği… 1+1’den 5, 5+1 ‘e, konforun ve kalitenin kusursuz uyumunu yansıtan daireleriyle Referans Kartal Towers’da tatil hiç bitmeyecek.
    1+1 ve 2+1 daireler projenin girişinde yer alan 4 katlı baza bölümünde bulunuyor. Doğaseverler için önünde dere akan bahçeli daireleri veya geniş aileler için Kule bloklarında büyük daireleri bulunan Referans Kartal Towers, herkesin en rahat ve en keyifli şekilde yaşaması için tasarlandı.
    Açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fitness ve pilates/ dans stüdyoları, koşu ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatıya sahip olan Referans Kartal Towers, hem eviniz hem de en büyük eğlenceniz olacak…
    Referans Kartal Towers, mağazalarıyla da ışık saçıyor… Yeni evinizde yaşarken gündelik ihtiyaçlarınızı projenin giriş katında yer alan mağazalardan karşılayabilirsiniz. Böylece alışveriş keyfini dilediğiniz kadar yaşayabilir, Referans Kartal Towers’ın büyüleyici yaşamına hiç ara vermeden devam edebilirsiniz.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.