DOLAR 32,5675
EURO 34,9013
ALTIN 2434,521
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Referans projelerin çözüm ortağı Günsan

    Referans projelerin çözüm ortağı Günsan

    Türkiye’nin son yıllardaki en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul Havalimanı’nın aydınlatma kontrolünü üstlenen Günsan Elektrik, anahtar priz ve alçak gerilim ekipmanları alanındaki geniş ürün portföyüyle Türkiye’nin dört bir yanındaki kamu ve inşaat projelerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Günsan, son olarak Konya Karatay Hastanesi’nde 90 bine yakın ürünüyle yer aldı.

     Gayrimenkul alanındaki çalışmalarına hız veren Günsan, anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyüyle kamu projesi ve prestijli konut projelerinde yer almaya devam ediyor. İstanbul Havalimanı Projesine dahil olan ve 2019 yılında bu alandaki çalışmalarına ağırlık veren Günsan’ın, son olarak Konya’da yer alan Karatay Hastanesi’nde yaklaşık 90 bin Visage ürünü kullanıldı.

    Türkiye’nin dört bir yanındaki konut ve inşaat projelerinde ürünlerinin yer aldığı belirten Günsan Satış Direktörü Vedat Yazar, son olarak Konya Karaman Hastanesinde yaklaşık 250 bin TL değerinde 90 bine yakın ürününün kullanıldığı belirtti. Yazar, farklı projeler için de araştırma ve görüşmeler yaptıklarına dikkat çekerek, referans proje çalışmalarıyla iç pazardaki paylarını koruyacaklarını söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.