DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Reflection serisiyle tarzınızı konuşturun

    Reflection serisiyle tarzınızı konuşturun
    14.03.2017
    A+
    A-

    Yenilikçi ürünleri ile trendleri belirleyen Kastamonu Entegre’nin, 5 farklı yüzey ve zengin renk seçeneklerinden oluşan Reflection serisi, yaşam alanlarına doğallık, kalite ve sıra dışı bir estetik kazandırıyor.

    Kastamonu Entegre, mobilya sektörüne dekor, yüzey deseni, ürün ve renk çeşidiyle destek verirken, tüm paydaşlarının beklentilerini karşılayan, kaliteli, yenilikçi, çevre dostu ürünleri ile ön plana çıkıyor. Mobilya sektörüne yönelik melamin kaplı ürünler için geliştirilen Reflection serisi, yalın, kullanışlı, estetik, kaliteli tasarımları ve renkleriyle yaşam alanlarına tarz katıyor.
    Ahşabın dokusundan vazgeçmeyenler için sunulan Veneer serisi ile doğanın yansıması ruha yansırken, Stone ile yaşam alanları güçlü bir tarz kazanıyor. Canlı renkleri sevenlerin vazgeçemeyeceği Paint serisi yaşam alanlarına renk katarken, farklı doku seçenekleri ile mekanlarını farklılaştırmak isteyenler için tasarlanan Geometric ve Golf serileri, aynı zamanda sıra dışı bir görünüm sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.