DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Regus büyümeye devam ediyor, Türkiye’de 7 yeni ofis açacak

    Regus büyümeye devam ediyor, Türkiye’de 7 yeni ofis açacak
    04.08.2017
    A+
    A-

    Dünyanın 107 ülkesinde 2 bin 850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus, 18 yıldan bu yana Türkiye’de hazır ofis sistemleri konusunda hizmet veriyor. Türkiye’yi hazır ofis sistemleri ile tanıştıran Regus, Türkiye pazarından büyümesine devam ediyor. 

    Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, Regus’un Türkiye’deki büyüme planı çerçevesinde bu yıl 7 yeni ofis alanı açacağını söylüyor.

    Regus’un Türkiye’de 17’si İstanbul’da,  ikisi Ankara’da olmak üzere, Adana, Gaziantep, İzmir ve Bursa’yı da içeren 6 kentte toplam 23 ofis alanının bulunduğuna işaret eden  Murat Özgönül, “Regus Türkiye olarak Eylül ayı içinde İstanbul’da iki yeni ofis alanı açacağız. Yıl sonuna kadar da diğer yatırımlarımızı tamamlayıp Türkiye’de toplam 30 ofis alanına ulaşacağız” diye konuştu.

    Hazır ofis sistemleri ile işletmelerin ofis maliyetlerini ortadan kaldıran ve büyümelerine katkı sağlayan Regus, Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi uluslararası şirketlerin yanı sıra Start Up firmalarının da bir numaralı tercihi oluyor.

    Regus’un ülke vizyonu çerçevesinde yeni yatırımlar için yer araştırmaları sürerken, insanların kolay ulaşabilecekleri ve iş yaşamlarını rahatlıkla sürdürüp şirketlerini geliştirebilecekleri lokasyonlar tercih ediliyor.

    Regus ofislerinin kullanıcıları sadece Türkiye’de değil Regus ofislerinin bulunduğu dünyanın 107 ülkesinde, 2 bin 850 lokasyondaki ofis alanlarından da yararlanma şansını yakalayabiliyor. Regus’ta günlük, aylık, yıllık ya da daha uzun dönemlerle ofis alanı kiralayıp burada çalışan diğer şirketlerle sinerji yaratıp kendi işlerini geliştirme fırsatına da sahip olabiliyorlar. Böylece iş yaşamında rakiplerinden bir adım öne çıkabiliyorlar.

    Dünyanın önde gelen hazır ofis alanı sağlayıcısı Regus’ta ofis sahibi olmak şirketlere müşterilerine karşı prestij unsuru da oluyor. Bununla birlikte 7/24 sekreter hizmeti, temizlikten internete kadar bir ofiste ihtiyaç duyulan tüm hizmetlere ulaşmak mümkün oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.