DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    REHAU’dan hırsızlık önleyici pencere: Smart Guard

    REHAU’dan hırsızlık önleyici pencere: Smart Guard
    09.03.2019
    A+
    A-

    Yaşamın giderek daha modern hale gelmesiyle birlikte akıllı çözümler de yaygınlaşmaya devam ediyor. Sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon sistemleriyle ön plana çıkan REHAU, pencereleri akıllı hale getirmek ve olası hırsızlıkları caydırmak için Smart Guard isimli ürünü geliştirdi.

    Potansiyel hırsızları tespit eden akıllı bir algılama sensörüne sahip olan Smart Guard, görsel ve sesli alarm modülleri ile hırsızlığa teşebbüsü de ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Herhangi bir hasar meydana gelmeden caydırıcı olma özelliği taşıyan REHAU Smart Guard penceresi, akıllı hırsızlık koruması ile sektörde bir ilk olma niteliği de taşıyor.

    Üç konfigürasyon seviyesinde sunulmasıyla müşterinin bireysel güvenlik ihtiyaçlarına uyarlanabilir olan Smart Guard, pencere işlemcisinin belirli hedef kitleler için çeşitli çözümler sunmasını sağlıyor. Hızlı ve kolay kurulumu sayesinde de Smart Guard modülü pencerenin üst çerçevesine veya balkon veya teras kapısına monte ediliyor. Kapakların beyaz, antrasit, kahverengi ve karamel renklerinde sunulması ise genel görünümle gizlice uyum sağlıyor. Sistem radyo ve batarya gücü ile çalışıyor.

    Güneşlikleri akıllı telefon ile kapatmak mümkün

    Akıllı koruma sistemi plus adı verilen gelişmiş versiyonda ise; görsel ve sesli önceden uyarı sistemi içinde etkili bir alarm sistemi ile tamamlanıyor. Bir düğmeye bir kez bastığınızda tüm modüllere anında ulaşan basit bir duvar anahtarından kontrol ediliyor. Sensör kablo veya akü olmadan çalışıyor veya herhangi bir yere yerleştirilebiliyor. Ayrıca REHAU, modüler bir şekilde genişletilebilen bir akıllı ev sistemi sağlıyor. Kendi Smart Home merkezinize Smart Guard sistemiyle bağlanmak, yalnızca konforu değil kişisel güvenliği de önemli ölçüde artırıyor. Alarm herhangi bir zamanda çalışırsa kişisel alarm program tanımlanabiliyor. Böylece de güneşliklerin kapatılmasından akıllı telefondaki bildirimlere kadar her şeyi gerçekleştirmek mümkün olabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.