DOLAR 32,3357
EURO 35,1717
ALTIN 2245,649
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RE/MAX Türkiye altı ayda 41 franchise verdi

    RE/MAX Türkiye altı ayda 41 franchise verdi

    Son altı ay içinde RE/MAX Türkiye bünyesine katılan franchise sayısının 41’e ulaştığını söyleyen Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 2018 yılında 30 ofis daha açmayı hedeflediklerini belirtti.

    Gayrimenkul sektöründe franchise modeline olan ilginin günden güne arttığını söyleyen RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, geride kalan altı aylık dönemde bünyelerine katılan franchise sayısının 41’e ulaştığını söyledi. RE/MAX Türkiye’nin toplam franchise ofis sayısının 260’ın üzerine çıktığını belirten Goldştayn, “2018 yılında, öncelik İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Ankara ve Bursa’da olmak üzere, 30 yeni ofis daha açmayı ve 300 gayrimenkul danışmanını daha takımımıza ekleyerek toplam sayıyı 3 bin 600’ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

    Goldştayn, her ay 40’ın üzerinde franchise başvurusu ve 750’den fazla gayrimenkul danışmanlığı başvurusu aldıklarına dikkat çekerek, “Biz franchise’larımıza bağımsız bir şekilde şirketlerini yönetme esnekliğini tanıyan yenilikçi ve girişimciliği destekleyici bir anlayışa sahibiz. Girişimciliğin gördüğü bu büyük ilgi bizi sevindiriyor. RE/MAX Türkiye’nin şirketimizin faaliyet gösterdiği 105 ülke arasında ilk 5 içinde bulunması da ülkemizin bu alandaki başarısının önemli bir göstergesi” diye konuştu.

    Gayrimenkul sektöründe franchise yatırım maliyetlerinin birçok sektöre göre daha düşük olmasının girişimciler için çok büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Goldştayn, “Ayrıca stok ve personel maliyetinin bulunmaması, uzun vadeli bir iş olması, girişimcilerin kendi özelliklerini işlerine yansıtabilmeleri de sektörün diğer artıları” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.