DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Remington’ın yeni saç kurutması makinesi AIR3D ile geleceği evinize taşıyın

    Remington’ın yeni saç kurutması makinesi AIR3D ile geleceği evinize taşıyın
    12.05.2018
    A+
    A-

    Dünyanın önde gelen kişisel bakım ürünleri markası Remington, çığır açan yeni saç kurutma makinesi AIR3D ile saç bakımında en son teknolojiyi evinize taşıyor.

    Kendine has üç boyutlu hava akımı ve en iyi sonuçları elde etmeniz için tasarlanan ısı seviyeleri ile AIR3D, etkin ve güvenli saç kurutma için en önemli iki özelliği bir arada sunuyor.

    Kişisel bakım konusunda bugüne kadar attığı ilklerle adından söz ettiren Remington’ın yeni saç kurutma makinesi AIR3D, eşsiz üç boyutlu hava akımı sayesinde saçlarınızı çok daha kısa sürede kurutmanıza yardımcı oluyor.

    3 farklı ısı seçeneği ile saçların ihtiyacı olan ısıda kurutulmasını sağlayan AIR3D, saçlarda oluşabilecek hasarları da engelliyor. AIR3D yüksek ısılarda saçları kurutarak şekil vermenize yardımcı olurken, soğuk ısılarda ise saçlarınıza verdiğiniz şekli uzun süre muhafaza etmenizi sağlıyor.

    Seramik ızgarasında bulunan mikro kondisyoner ve iyon jeneratörü ile AIR3D, saçlarınızdaki kabarmaları engellerken, doğal bir parlaklık katıyor. AIR3D soğuk soğuk hava üfleme özelliği sayesinde saçlarınıza istediğiniz tarzı çok daha kısa sürede vermenizi sağlıyor. Beyaz renk modelinde 2 kat parlaklık sağlayan bakım teknolojisi sunan AIR3D, elektriklenmeyi önleyerek saçın doğal parlaklığını kazanmasını sağlarken, bronz renkli versiyonu kabartısız bir parlaklık için iyon özelliğini sizlere sunuyor.

    Modern ve şık tasarımının yanı sıra, ergonomik olarak en yüksek konfor ve kontrolü sağlamak için tasarlanan AIR3D, saç şekillendirirken en büyük yardımcınız olacak!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.