DOLAR 32,5232
EURO 34,9966
ALTIN 2431,558
BIST 9804,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rengarenk adımlar Under Armour’da

    Rengarenk adımlar Under Armour’da
    30.10.2017
    A+
    A-

    Dünyanın önde gelen performans spor giyim, ayakkabı ve aksesuar markası
    Under Armour’ın renkli tasarımları ile attığınız her adım daha da dikkat çekiyor

    Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan ayakkabılar renk seçenekleri ile fark yaratıyor.

    Erkek Çocuk UA X Seviye Scramjet Koşu Ayakkabısının 3 boyutlu baskılı yumuşak file üst yüzeyi orta ayakta tam destek ve hafif nefes alabilirlik sağlıyor. Bakteri ve bulaşıcı mantara yol açan koku riskini en aza indirmek için tabanına anti-mikrobiyal işlem uygulanan ürüne stratejik olarak yerleştirilmiş kauçuk çekiş kapsüller, dış tabanın yüksek darbeye maruz kalan bölgelerini kaplayarak daha fazla çekiş ve dayanıklılık sağlıyor.

    Kız Çocuk UA Micro G® Rave Koşu Ayakkabısı, nefes alabilen hafif file üst yüzeyi ile ihtiyacınız olan havalandırmayı sağlıyor. Doğal uyum ve performans için anatomik kauçuk dış tabana sahip üründe bulunan tam boy Micro G® orta taban yumuşak inişleri, etkileyici kalkışlara çeviriyor.

    Erkek UA Curry 3ZER0 Basketbol Ayakkabısının güçlendirilmiş dikişli üst kısmı çok hafif olmakla beraber nefes alabilir ve ayağı destekler. Ayakkabının ayarlanabilir topuk sabitleyici sistemi ayağınızın ayakkabı içinde hareket etmesini engellerken, aşınmaya dayanıklı TPU parmak koruyucu ise dayanıklılığı arttırır.

    Kadın UA Threadborne Fortis 3 Koşu Ayakkabısı, hafifliği, yön mukavemeti sağlayan, nefes alabilen, destekli Threadborne üst yüzeyi ve iç ayak bileği desteği ile dikkat çekiyor.

    Kalıplanmış Charged Cushioning® tabanlık ayağınızın şeklini alarak üstün konfor sağlarken, anatomik olarak yerleştirilen esnek kanallar, en çok ihtiyacınız olan yerlerde ekstra esneklik sağıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.