DOLAR 32,4885
EURO 34,9186
ALTIN 2439,783
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Restoranlarda tasarruflu ve hijyenik çözümler tercih ediliyor

    Restoranlarda tasarruflu ve hijyenik çözümler tercih ediliyor
    22.02.2020
    A+
    A-

    Eczacıbaşı Profesyonel’in profesyonel temizlik kağıdında lider markası Selpak Professional’in restoranlar için geliştirdiği Pickasso V- Katlama Peçete Dispenseri, peçete tüketimini geleneksel peçete dispenserlerine göre % 50 oranında azaltıyor. Beyaz, gri ve siyah renk seçenekleriyle modern ve şık bir tasarıma sahip olan Pickasso, her defasında bir peçete sunarak gereksiz kullanım ve israfı da önlüyor. Çevreye bırakılan izin en aza indirilmesi için Pickasso’nun tasarımında geri dönüştürülebilir plastik malzeme kullanılıyor.

     

     

    İşletmelerin ihtiyaçlarına göre ürün ve çözümler geliştiren Eczacıbaşı Profesyonel, Pickasso V-Katlama Dispenseri ile restoranlara tasarruf etme fırsatını ve hijyeni bir arada sunuyor. Restoranın dekorasyonuna uygun farklı renk seçenekleri ile modern ve kompakt bir tasarıma sahip olan Pickasso V-Katlama Peçete Dispenseri, her seferinde tek yaprak veren, tamamen kapalı olmasıyla hijyen sağlayan tasarımıyla hem işletmelerin hem de müşterilerin beklentilerine cevap veriyor.

     

    Restoranlarda sürdürülebilir ve tasarruflu çözümler dönemi

    Selpak Professional Pickasso dispenser her seferinde tek yaprak vermeyi sağlayan mekanizması ile peçete ve kağıt tüketimini en aza indirerek, gereksiz kullanımı ve israfı önlüyor.  Diğer peçete dispenserlerindeki kağıt tüketimine göre yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlayan Pickasso, tamamen kapalı tasarımıyla da tam bir hijyen sağlıyor.  Beyaz, gri ve siyah renk seçenekleri sunan Pickasso, masa numarası yazmak için ayrılan şeffaf alanı ile de işletmelere şık ve kolay bir çözüm sunuyor.

     

    Üretim süreçlerinde çevreci ve sürdürülebilir yaklaşımlarla hareket eden Eczacıbaşı Profesyonel, çevreye bırakılan izin en aza indirilmesi için Pickasso’nun tasarımında geri dönüştürülebilir plastik malzeme kullanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.