DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Reynaers tüm yenilikleriyle BAU 2019’da

    Reynaers tüm yenilikleriyle BAU 2019’da
    07.12.2018
    A+
    A-

    Avrupa’nın önde gelen Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri markası ReynaersAlüminyum, 14-19 Ocak tarihlerinde Münih’te düzenlenecek olan BAU 2019 fuarında inovatif ürünlerini tanıtacak.

    Teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli, Kapı ve Cephe Sistemleri markası Reynaers, öncelikli olarak duvar içine sürülebilen Slimpatio 68 ve motorlu Hi-finity sürmeler, CP 155 SlimChicane ince kenetli sürmeler, Slimline 38 ve Masterline yüksek ısı yalıtımlı doğramalar, CW 50 gizli pencereli giydirme cephelerini tanıtacağı platformda B1 holde 329 no’lu standta yer alacak.

    Yapı sektöründe, dünya devlerinin katıldığı, en ileri teknoloji ile inovatif ürünlerin tanıtıldığı fuarda Reynaers, alüminyum yeniliklerini ve inşaat endüstrisi için sunduğu dijital çözümleri tanıtacak. BAU 2019 sektör profesyonellerinin iştirak ettiği, nihai tüketicinin ilgisini çeken, yeni ortaklıklara zemin hazırlayan, en yeni teknolojilerin sergilendiği inşaat sektöründe en geniş kapsamlı platformlardan biri.

    REYNAERS’İN İLKESİ ‘’BİRLİKTE DAHA İYİYE’’

    ‘’Birlikte daha iyi’’ felsefesini ilke edinen Reynaers, müşterilerle olan güçlü etkileşimden ekip çalışmasına, inşaat sektörünün önemli oyuncularıyla ilişki kurmaya kadar çözüm ortağıdır. Reynaers Alüminyum, bina cephelerinde inovatif ve kişiye özel çözümlerle, projeye göre özel detaylar üretiyor.

    REYNAERS AVALON İLE GÖZÜNÜZDE CANLANDIRIN

    Standta tasarlanacak özel bir alanda Reynaers’ın dijital uygulaması olan Avalon’u da deneyimleme imkanı olacak. AVALON, özellikle mimari çözümleri hayata geçirmek için tasarlanan, oldukça gelişmiş bir VR simülasyon alanıdır.

    Bina henüz tasarım aşamasındayken, Reynaers’ın AVOLON uygulaması ile sanal ortamda binanın gerçek halini deneyimleyebiliyorsunuz. Uygulama sayesinde binanın içinde gezebiliyor, tasarım ve teknik açıdan izleme olanağına sahip olabiliyorsunuz. Uygulama sayesinde yapı elemanlarının boyutlarında ayarlamalar, malzeme ve renkte değişiklik yapabiliyorsunuz. Böylece farklı seçenekleri en gerçekçi biçimde değerlendirerek karar verme sürecini geliştirebiliyorsunuz. Avalon’la multi medya teknolojisini kullanarak yepyeni bir bakış açısına sahip olabiliyorsunuz.

    YENİLİKÇİ DİJİTAL UYGULAMA ‘’THE WORLD OF REYNAERS’’

    Standdaki bir diğer vurgu ise dijital inovasyona odaklanılmasını canlı bir şekilde gözler önüne seren “The World of Reynaers” uygulaması. Bu yenilikçi dijital uygulama, ziyaretçilerin birçok boyutta geniş bir yelpazede çözümler üretmesine yardımcı olur. Uygulama, multimedya teknolojisini kullanarak bilgi paylaşımına yeni yollar açmak için ziyaretçilere yeni bir bakış açısı getiriyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar, kombinasyonları test etmek için ürün renklerini, açılış türlerini ve diğer tasarım özelliklerini değiştirebilirler. Fuarda “The World of Reynaers” uygulaması AVALON kurulumunda da deneyimlenebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.