DOLAR 32,3376
EURO 35,1975
ALTIN 2246,672
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rimmel London’dan Watsons’a özel yepyeni makyaj koleksiyonları

    Rimmel London’dan Watsons’a özel yepyeni makyaj koleksiyonları
    03.05.2018
    A+
    A-

    Rimmel London, “Kışkırtıcı Gece” ve “Parıltılı Gündüz” koleksiyonuyla, büyük beğeni toplayan ürünlerini bir araya getirdi. Watsons’a özel hazırlanan makyaj setleri, yaratıcılığın sınırlarını zorlamak isteyen kozmetik severlerin ilk tercihleri arasında yerini alacak.

    İngiltere’nin 1 numaralı makyaj markası Rimmel London, düzenlediği etkinlikte oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ve Nihal Işıksaçan’ın gece ve gündüz makyajlarından ilhamla tasarlanan ve sadece Watsons’ta satışa sunulacak “Kışkırtıcı Gece” ve “Parıltılı Gündüz” adlı özel koleksiyonlarını tanıttı.

    İşte farklı renk tonlarından oluşan “Kışkırtıcı Gece” ve “Parıltılı Gündüz”koleksiyonlarında yer alan Rimmel London ürünleri:

    Kışkırtıcı Geceye Işıltını Bırak!

    Zeynep Tuğçe Bayat’tın stilinden ilham alan gece koleksiyonunda Rimmel London’ın Magnif’Eyes Eye Contouring Palette’in bej, boz kahverengi ve kahve tonlarının sofistike bir karışımı olan #001 Nude serisi ve Stay Matte Liquid Lip Colour’dan #800 Midnightrengi yer alıyor.

    Modern Şıklığın Gündüz Makyajına İlham Versin

    Nihal Işıksaçan’ın stilinden esinlenerek ortaya çıkan gündüz koleksiyonunda ise; ışıltılı renkler dikkatleri üzerine topluyor. Magnif’Eyes Eye Contouring Palette’in cesur tarzlar yaratarak makyaj severlere ışıltılı bir gündüz makyajı sunan #004 Colour serisinin yer aldığı koleksiyonda ise; dudaklarda sadeliği ön planda tutan Stay Matte Liquid Lip Colour’dan #700 Be My Baby rengi bulunuyor.

    Wonder’Fully Real Mascara ile Kirpiklerde Keratin Etkisi

    Hacimli, güçlü ve uzun kirpiklerin sırrı, keratin içeriğiyle kirpiklere bakım yapan Wonder’Fully Real Mascara’dan geçiyor. Gece ve gündüz makyajlarının tamamlayıcısı olan Wonder’Fully Real Mascara, doğallıktan ödün vermeden keskin ve çekici bakışlara sahip olmak isteyenler için vazgeçilmez bir ürün olacak.

    Rimmel London’ın ilhamını Zeynep Tuğçe Bayat ve Nihal Işıksaçan’dan alan özel koleksiyonu, canlı ve iddialı renkleri ile kısa zamanda vazgeçilmezler arasına girecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.