DOLAR 32,597
EURO 34,7304
ALTIN 2498,028
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RINO yeni yüzüyle ilk kez Unicera Fuarı’nda

    RINO yeni yüzüyle ilk kez Unicera Fuarı’nda
    24.02.2018
    A+
    A-

    27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşecek olan Unicera İstanbul – Seramik, Mutfak, Banyo fuarında bu yıl RINO yeni koleksiyonunu tanıtacak.

    Farklılaşmış işlevsellikleri ve estetik tasarımları bir araya getiren RINO, CNR Expo İstanbul’da gerçekleşecek olan Unicera İstanbul – Seramik, Mutfak, Banyo fuarında özgün tasarım ürünlerini sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.
    Ünlü İtalyan mimar Maurizio Molini tarafından tasarlanan seramiklerle ve dekorlarla interaktif bir konsept yaratılabiliyor. Gelişmiş teknolojileri, modern tasarım trendlerini, yenilikçi karo uygulamalarını; renk, boyut, desen ve işlevlerin mükemmel uyumuyla harmanlayan RINO mimarlar ve iç mimarların projelerine yeni çözümler sağlayan ürünleriyle Unicera Fuarı’nda buluşacak.

    Seramik Grup Başkanı Sn.Hayati Ulukaya; “RINO bağlı bulunduğu Yıldızlar SSS Holding’den, büyük üretim gücünden ve çalışanlarının tecrübesinden aldığı güçle bugün Türkiye’nin ve bölgemizin en önemli porselen ve seramik karo markalarından biri olarak yeniden yapılanıyor. Global pazarları hedefleyen markamızla, Türkiye pazarındaki güçlü iş birliklerimiz, uluslararası tasarım anlayışımız ve ileri teknoloji üretim imkanlarımız ile porselen ve seramik karo sektörünün en seçkin markalarından biri olmayı hedefliyoruz.
    Akıllı tasarım çözümleri ile RINO‘da gelişmiş teknolojiler, modern tasarım trendleri, yenilikçi karo uygulamaları ile geniş bir renk, boyut, desen ve fonksiyon zenginliğini mükemmel şekilde bir araya getiriyoruz.”

    Kreatif Direktör Maurizio Mr.Molini; “RINO Çözüm Sistemi, yüksek teknoloji ürünleri, küresel dağıtım ağı ve öncü tasarım felsefesiyle seramik ve porselen karolar alanında; mimarlar, iç mimarlar, müteahhitler, inşaat malzemeleri uzmanları ve son kullanıcılar için yeni nesil küresel çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir.

    RINO Çözüm Sistemi ise her türlü iç ve dış kaplama ihtiyacı için güvenilir ürünleri, farklılaşmış işlevsellikleri ve estetik tasarımları bir araya getirir. Yenilikçi sistem, mimar ve iç mimarların projelerine yeni çözümler sağlar ve yaratıcılıklarına ilham verir.”
    RINO bu yıl Unicera’da Salon: 8, Stand B02‘de yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.