DOLAR 32,3327
EURO 35,151
ALTIN 2241,282
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Robot Sophia Türkiye’ye Anadolu Sigorta güvencesiyle geliyor

    Robot Sophia Türkiye’ye Anadolu Sigorta güvencesiyle geliyor
    16.04.2018
    A+
    A-

    Dünyanın ilk humanoid robotu Sophia, Türkiye’ye, Anadolu Sigorta güvencesinde seyahat edecek. Anadolu Sigorta, 19 Nisan tarihinde Marketing Meetup etkinliğine katılmak üzere Türkiye’ye gelecek olan Sophia’yı, Türkiye’deki seyahati süresince sigortalarken, Sophia’nın sigorta poliçesi de, Marketing Meetup sırasında kendisine sunulacak.

    19 Nisan’da ‘deneyim’ teması ile gerçekleşecek olan Marketing Meetup bu sene çok önemli bir konuğu ağırlıyor. Hanson Robotics ve Las Vegas Üniversitesi araştırmacıları tarafından geliştirilen ve humanoid bir bedene sahip olan dünyanın ilk robotu Sophia, Uniq İstanbul’da düzenlenecek etkinliğe katılarak soruları yanıtlayacak.

    Sophia’nın, Hong Kong’tan İstanbul’a gelişinden geri döneceği güne kadarki riskleri Anadolu Sigorta güvencesinde olacak ve bu riskleri karşılayan sigorta poliçesi, 19 Nisan’da kendisine takdim edilecek.

    Anadolu Sigorta, Standında, Bireysel Siber Güvenlik Sigortası Ürününü Tanıtacak

    Anadolu Sigorta müşterilerinin kendilerine iletilecek kampanya kodu ile kayıt olmaları halinde yüzde 20 indirimli olarak katılabilecekleri etkinlik, sektörde ilk kez Anadolu Sigorta tarafından sunulan Bireysel Siber Güvenlik Sigortası ürününü ile tanışmak için de iyi bir fırsat sunuyor. Anadolu Sigorta standına gelen ziyaretçiler ürünün sağladığı güvenceler hakkında detaylı bilgiyi stanttan alabilecekler.

    Sigortalılara, kimlik hırsızlığı, ödeme araçlarının hileli veya kötüye kullanımı, yaşadıkları online alışveriş anlaşmazlıkları ve sanal dünyada saygınlıklarına zarar verilmesi durumunda destek ile bu süreçlerde gerekiyorsa hukuki danışmanlık hizmeti sunan Bireysel Siber Güvenlik Sigortası poliçesinde bu teminatlara ek olarak kişisel şifre çalışma teminatı ile birlikte bilgisayar asistans hizmeti de bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.