DOLAR 32,5306
EURO 34,9716
ALTIN 2440,719
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Robotikten İngilizce’ye kadar eşsiz atölyeler

    Robotikten İngilizce’ye kadar eşsiz atölyeler
    05.04.2018
    A+
    A-

    Yön Koleji’nde ‘Hafta sonu’ demek, ‘Eğlendirerek öğreten atölye çalışmaları’ demek. Kolej bünyesinde her cumartesi Bilim Atölyesi, Resim, Okçuluk, Satranç, Kids Athletic, İngilizce, Deney, Robotik atölyeleri düzenleniyor. 7 Nisan’da ise 4 ile 12 yaş arası anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için saat 11:00-12:25 saatleri arasında Bilim ve Okçuluk atölyeleri düzenlenecek

     

    Kaliteli eğitimden asla taviz vermeyen ve bu doğrultuda atılımlarına hız kesmeden devam eden Yön Koleji’nde atölye çalışmaları başladı. 4 ile 12 yaş arası anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı atölye çalışmalarında, eğlenmek ve eğitim iç içe geçiyor. Alanında uzman kadro tarafından gerçekleştirilen atölyelerde bilimden okçuluğa, satrançtan robotik ve spor faaliyetlerine kadar birçok alan keyifli hale getiriliyor. 7 Nisan’da ise 4 ile 12 yaş arası anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için Bilim ile Okçuluk atölyeleri düzenlenecek. Ayrıca her cumartesi gerçekleşecek atölyeler arasında neler yok ki?

     

    Robotik: Geleceğin konuşma dili öğretiliyor. Teknoloji devlerine girişin anahtarı olan robotik uygulamalarını çocuklar eğlenerek öğreniyor.

    Satranç: Dünya tarihinin en stratejik oyunu satrancın detayları bu atölyede. Taşların özellikleri ile nasıl oynanacağının yanı sıra hamleleri öğrenen çocukların her koşul için hem karar verme yetileri hem de muhakemeleri güçleniyor.

    Resim: Maske yapımından kâğıt boyamaya kadar çocukların yaratıcılıklarını ön plana çıkaran resim sanatı ve incelikleri aktarılıyor.

    Kids Athletic: Genç yaşta başlanan spor bedeni güçlendirirken, çocuklar çeşitli aktivitelerle gerek bireysel gerekse de takım çalışması yapmayı öğreniyor.

    Deney: Fen derslerinde öğrenilen bilgiler, pratik uygulamalarla pekiştiriliyor. Dahası bilim en cazip ve eğlenceli haliyle sunuluyor.

    İngilizce: Ana dil seviyesinde İngilizce öğrenmek mümkün. Çocuklar birbirleriyle diyalog kuruyor, talep ettikleri her şeyi İngilizce dile getiriyor, kelime dağarcıkları gelişiyor.

    Bilim Atölyesi: Muhteşem icatlar acaba nasıl doğdu? Bilim insanları bu atölyede yetişecek.

    Okçuluk: En güvenli koşullarda gerçekleştirilen, velilerin de katıldığı çok eğlenceli bir spor aktivitesi. Sıkı atıcılar burada yetişiyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.