DOLAR 32,4673
EURO 34,5471
ALTIN 2472,636
BIST 9563,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rockwell Automation ‘Geleceğin Fabrikaları Forumu’nda

    Rockwell Automation ‘Geleceğin Fabrikaları Forumu’nda
    12.11.2019
    A+
    A-

    Dünyada kullanılan yeni üretim teknolojilerinin Türk imalat sanayiinden üst düzey yöneticilerin dijital stratejilerini geliştirmeyi amaçlayan “Geleceğin Fabrikaları Forumu” Gebze Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirildi. Dünyanın sadece endüstriyel otomasyon ve bilgiye odaklı en büyük şirketi Rockwell Automation’ın altın sponsor olarak destek verdiği forum, yeni teknoloji trendlerinin ülkemizde uygulanmasına imkan sağlayacak.

    İstanbul Bilişim Vadisi’nde düzenlenen ‘Geleceğin Fabrikaları Forumu’ sektör profesyonelleri katılımıyla gerçekleşti. Endüstri 4.0 ve otomasyon alanlarında müşterilerinin ihtiyaçlarına global organizasyonlarıyla her türlü çözümü sunan Rockwell Automation’ın, altın sponsor olarak destek verdiği forumda İnovasyon, Akıllı Üretim, Akıllı Lojistik, Iot, Kalite 4.0 ve Akıllı Fabrikalar gibi pek çok konu ele alındı.  İki gün boyunca devam eden forumun son gününde imalatçıların üretkenliği, randımanı ve etkisini artırmak için The Connected Enterprise üzerine bir sunum gerçekleştiren Rockwell Automation Ülke Direktörü Ediz Eren, konuşmasında özellikle dijital dönüşüm trendlerini, artırılmış gerçeklik uygulamalarını ve veri analitiği gibi teknolojik hizmetlerin öneminden bahsetti.

    Rockwell Automation’un Endüstri 4.0 ve otomasyon alanındaki faaliyetlerine değinen Rockwell Automation Ülke Direktörü Ediz Eren, konuşmasında; “Connected Enterprise, tesis düzeyi ile kurumsal düzeydeki ağları birleştiriyor. İnsanları, süreçleri ve teknolojileri güvenli bir şekilde birbirine bağlıyor. IT ve OT birleştikçe şirketlerimiz arasında doğal bir uyum oluşuyor. Rockwell Automation, bu yıl yenilikçi ve kanıtlanmış endüstriyel IoT çözümleri, ortaklıkları ve yatırımlarının etkileyici kombinasyonuyla kendisini rakiplerinden ayırdı. Araştırmalara göre dijital dönüşüm için 2025 yılına kadar beklenen harcama yaklaşık 4.6 trilyon dolar olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte şirketlerin IoT’un rekabet gücünü büyük ölçüde artırması bekleniyor” dedi.

    İki gün boyunca süren etkinlikte Türkiye’de dijital dönüşüm vizyonuna sahip üretici, tedarikçi, tedarik zinciri endüstrisindeki liderler, teknolojilerini ve çözümlerini anlattı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.