DOLAR 32,586
EURO 34,7769
ALTIN 2507,735
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rockwell Automationdan Yeni Parlak ve daha esnek kule aydınlatma

    Rockwell Automationdan Yeni Parlak ve daha esnek kule aydınlatma
    21.09.2018
    A+
    A-

    Kule Aydınlatma kullanım ve seçim kolaylığı için yedi modülü aynı gövdede barındırır.

    Rockwell Automation yeni Allen-Bradley ControlTower 856T 70 mm Kule Aydınlatma sistemini sunar. Bu yeni sistem daha parlak LED aydınlatma sağlar ve tamamı 70mm çapında bir gövdede çok daha geniş bir yelpazede görsel ve ses teknolojileri sunar. ControlTower 856T aynı gövdede yedi module kadar kapsayarak daha fazla makine ve sürecin durumunun görüntülenebilmesine olanak sağlar.

    Bu yeni modüler tasarım ControlTower 856T sisteminin daha az bileşenle çok daha geniş bir yelpazede sinyal uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılamasını sağlar.

    Rockwell Automation ürün müdürü Alvaro Sanchez konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

    “Yeni kule aydınlatmamız mühendislerin aralarından seçim yapmaları gereken bileşenlerin sayısını azaltması sayeside pazara sürüm sürelerini hızlandırmalarını sağlıyor. Kullanıcıların sahip olma maliyetleri de ölçeklendirilebilir görsel ve audio seçenekler ve tek bir kule aydınlatmadan daha fazla makinenin izlenebilmesi imkanı sayesinde azalma gözlemlenebilir.”

    Kule aydınlatma sisteminin temelinde push-in (itmeli) terminal blokları vardır ve ışık ve ses modüllerinin içinde dahili DIP switch’ler bulunur, bu da mühendislerin operasyon molarını kolayca konfigüre etmelerine olanak sağlar. Mühendisler operatörleri bir makinenin durumu hakkında uyarmaya yardımcı olacak bir dizi ses teknolojisi arasından seçim yapabilir. Bu ses seçenekleri arasında çok-tonlu basınçsal elektrikli ve çok-tonlu transformatör teknolojileri de bulunuyor.

    ControlTower 856T sisteminde ayrıca daha düşük profiled bir sinyal aygıtı gerektiren ama aynı kule aydınlatma altyapısı kullanılmak istendiğinde kullanılabilecek, istiflenemeyen, işaret niteliğinde aydınlatma modülleri de bulunur.

    IP66/67-rated sistemi daha sert ortam şartlarında veya (70 Celcius’a kadar çıkabilen) aşırı ortam ısılarında kullanılabiliyor. Küresel uyum şartlarını sağlamak için sistem 24V AC/DC ve 120/240V AC seçenekleriyle sunuluyor. Ürün serisi hem ayrı bileşenler olarak, hem ön konfigürasyonu yapılmış halde hem de fabrika gövdesinde optimal esneklikle sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.