DOLAR 32,5456
EURO 34,9062
ALTIN 2429,62
BIST 9712,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rose gold tuz ve biber değirmeni her renk sofraya uyum sağlıyor

    Rose gold tuz ve biber değirmeni her renk sofraya uyum sağlıyor
    07.01.2019
    A+
    A-

    Yemek masalarının neredeyse demir başı haline gelen tuz ve biber değirmenleri, farklı bir boyut kazanıyor. Şık sunumların vazgeçilmezi tuz ve biber değirmenleri, renkleri ve şekilleri ile yemek masalarının havasını değiştiriyor.

    Modern bir şekle ve tasarıma sahip birinci sınıf değirmenler, sofranızın en şık üyesi olarak yiyeceklerinizi lezzetlendirecek. Yaylı mekanizması sayesinde ince ve iri öğütmeler arasında kolay bir ayarlama imkanı sağlayan değirmenler, en iyi lezzeti oluşturmak için tasarlandı.

    Dayanıklılığı, kaliteli malzemesi ve hafif yapısı ile rakiplerinden ayrılan Cole&Mason değirmenler sofralarınızda en güzel yeri alıyor. Şeffaf gövdesi olan rose gold değirmenler, akrilik ve bakır kaplamayla göz dolduruyor. Öğütücü 3 hassas ayar bulunan tuz değirmeninde, elmasla keskinleştirilmiş seramik tuzun yapısını bozmuyor. Biber değirmeninde yer alan 5 hassas ayar ise çelik mekanizma ile birleşerek sağlıklı bir öğütme imkanı sunuyor. Dahası, ömür boyu mekanizma garantisi ile benzerlerinden ayrılarak uzun süre kullanımı ile dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.