DOLAR 32,5902
EURO 34,7901
ALTIN 2423,623
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    rOtring’in modern tasarımlı yeni ürünlerine perakendeciler, mimarlar, sanatçılar ve öğrencilerden tam not

    rOtring’in modern tasarımlı yeni ürünlerine perakendeciler, mimarlar, sanatçılar ve öğrencilerden tam not
    23.02.2019
    A+
    A-

     

    Yeni mekanik kurşun kalem modelleri Visuclick ve Visumax ile yeni kurşun kalemlerini, yeni sınav silgisi ve uçlarını iş ortaklarının, mimarlar ve sanatçıların katıldığı bir davetle tanıtan rOtring, ürünlerinden tam not aldı. Özellikle test usulü işaretlemeler için ideal yumuşaklıktaki kalemi ve iz, toz bırakmayan silgisiyle sınavların vazgeçilmezi olacağını garantiledi. Newell Brands yöneticilerinden Alp Erekul, “Bir fikir yaratıcılığa dönüşürken rOtring asla çok uzakta değildir” dedi.

     

    2008 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren dünyaca ünlü kırtasiye ve ofis ürünleri markası ABD’li Newell Brands, sevilen markalarından rOtring’in yeni model ürünlerini Renaissance Polat İstanbul Hotel’de düzenlenen görkemli bir davetle tanıttı. Törene, markanın Türkiye’de bulunan perakendeci iş ortakları, sanatçılar ve öğrenciler de katılırken, konuklar yeni ürünleri yakından inceleme şansı buldu.

    Elinizden düşmeyecek

    Mekanik kurşun kalemlerde Visuclick ve Visumax modellerini, kurşun kalemlerde mercanlı, neon ve metalik renkli kurşun kalemlerinin yanı sıra sınav ve kopya kalemlerini, sınav silgisi ile 2B ucunu tanıtan rOtring, konuklar tarafından yeni ürünlerinde tam not aldı. Visuclick, gizli uç mekanizması, kapak içinde gizli silgi, metal iç mekanizması, 0.5 ve 0.7 mm uç kalınlıklarıyla dikkat çekerken, Visumax ergonomik tutma yeri ve çevirince ortaya çıkan silgisiyle ilgi gördü. Adeta renklerin dünyasında bir eğlenceye çıkaran, canlı renkleriyle ellerden düşmeyecek kurşun kalem serisinde ise altıgen gövde, kırılmaya dayanıklı HB uç, kolay açılma ve iz bırakmadan silme inceleyenleri etkilemeyi başardı. Test usulü tüm işaretlemeler için ideal yumuşaklıktaki 2B koyu renk uçlu sınav kalemi ve çek, belge, sözleşme gibi kullanımlar için ideal olan kopya kalemi de herkesin beğenisini topladı. Sınav kağıtlarındaki işaretlemeleri iz ve toz bırakmadan silen yeni sınav silgisi de sınavların vazgeçilmezi olacağını garantiledi.

    Gençlere ödülleri verildi

    Gençlerle üniversitelerde sık sık bir araya gelen ve projeler geliştiren rOtring’in yıl boyunca tasarım yarışmalarına katılan gençlerden dereceye girenler de davetliler arasındaydı. Çizim yarışmasını kazanan Ege Üniversitesi’nden Ömer Yıldırım, Baran Solak ve Simay Beliç, ödüllerini Newell Brands Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Direktörü Alp Erekul’un elinden aldı. Bir fikir yaratıcılığa dönüşürken rOtring’in asla çok uzakta olmadığını belirten Erekul, öğrencilere, “Eğitim ve meslek yaşamınız boyunca hayata geçirdiğiniz yaratıcı eserlerde bizden de bir çizgi kullandığınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi. Bu önemli gecede ayrıca Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Proje Yöneticisi Mimar Ahmet Çorapçıoğlu’na ve grafik tasarım, illüstrasyon, moda tasarımı, resim gibi sanatın pek çok alanında işler yaratan özellikli isimlerden Sena Çevik Zapsu’ya plaket verildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.