DOLAR 32,3257
EURO 35,047
ALTIN 2307,226
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rowenta Anneler Gününü kutluyor

    Rowenta Anneler Gününü kutluyor
    04.05.2017
    A+
    A-

    Rowenta, hayatımızı güzelleştiren annelerimize Premium Care Serisi ile özel hediye alternatifleri sunuyor…

    Annelerimizin, güzelliklerine güzellik katmayı amaçlayan Rowenta, Premium Care Serisi ile Anneler Günü için annenizi mutlu edecek alternatifler sunuyor. Krem, beyaz ve toz pembe renklerindeki seri, saç kurutma , saç düzleştirici ve saç maşasından oluşuyor. Rowenta Premium Care, özel teknolojisi ile saç yıpranmasına da sihirli bir çözüm niteliğinde.

    Premium Care Instant Dry
    Premium Care serisinin bir üyesi olan saç kurutma makinesi saçlara zarar vermeyen ısı ve hız ayarı ile anında kurutma imkanı veriyor ve Advance Care yüksek teknolojisi ile ideal sıcaklığı bulup günlük saç kurutma rutininizi hızlandırıyor. Hareketli fön başlığı ile ısının eşit derecede dağılımını sağlayan Instant Dry saç kurutma makinesi, 2200 W gücüyle etkili sonuca kolaylıkla ulaşmanızı vadediyor.

    Premium Care Curler Timer
    Saçlara ısının verdiği zararı minimuma indirerek, mükemmel bir ısı ayarında şekil vermek artık Premium Care Curler Timer saç maşası ile mümkün. İnce, normal veya kalın telli saçlar için saç tipine göre ayrı ayrı seçim yapabiliyor ve ısı ayarı ile özelleştirebiliyor. 140-160-180 derecede farklı saç tiplerine göre bukleler yaratma imkanı sağlayan bu maşa aynı zamanda saçlara zarar gelmesini engellemek için zaman ayarı girerek sesli uyarı sistemi ile çalışıyor.

    Premium Care Brush&Straight
    Premium Care Brush&Straight saç düzleştiricisi, saçlara yüksek ısının verdiği yıpranmayı en aza indirerek güzel görünümlü, düz ve bakımlı saçlar sunuyor. Geliştirilmiş fırçası sayesinde hacimli saçların yanı sıra kuaförden çıkmışçasına bukle görünümüne kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan Premium Care Brush&Straight, ideal ısıyı ayarlayan yüksek teknolojisi ile 30 saniyede kullanıma hazır olarak şekil verme performansı sunuyor.

    Annelerin güzelliğinden yola çıkarak saçı yıpratmadan doğal parlaklığını ve canlılığını koruyan Rowenta Premium Care Serisi enerji dolu tasarımında yer alan krem, beyaz ve toz pembe detaylarıyla dikkatleri çekerken bakımına önem veren annelerin saçlarına doğal ve ışıltılı bir görünüm katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.