DOLAR 32,5131
EURO 34,5761
ALTIN 2491,666
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Royal Halı x TENCEL iş birliğiyle ev dekorasyonuna sürdürülebilir dokunuş

    18.12.2019
    A+
    A-
    • TENCEL™ ve Royal Halı, yaptıkları iş birliği ile geleceğimize miras olan sürdürülebilir bir çevre konusunda adım attı ve halı sektörüne botanik kökenli elyaftan üretilen doğal halıları kazandırdı.
    • Royal Halı A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı’nın Altunizade, Atlas Halı’nın Halikarnas ve Pierre Cardin Halı’nın Magnifique koleksiyonlarında, doğaya saygılı yöntemlerle üretilen TENCEL™ botanik kökenli elyaf kullanıldı. Özel koleksiyonlar, Türkiye’nin yanı sıra 20 ülkede daha satışa sunulacak.
    • TENCEL™ ile üretilen halılar, botanik kökenli elyaf sayesinde ciltte nazik bir dokunuş bırakarak her adımda doğayı hissettiriyor. Canlı renkleri ve parlaklıklarıyla dikkat çeken koleksiyondaki halılar, ev dekorasyonunda sürdürülebilirliğe farklı bir bakış açısı sunuyor.

    Doğal yumuşaklıklarıyla yaşam alanlarına konfor getirirken doğaya saygılı üretim yöntemleriyle kullanıcıların kendilerini iyi hissetmesini sağlayan TENCEL™, Türkiye’nin önde gelen halı markalarından Royal Halı A.Ş. ile iş birliği gerçekleştirdi. Royal Halı A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı, Atlas Halı ve Pierre Cardin Halı’nın üç yeni koleksiyonu, TENCEL™ botanik kökenli elyaf içeren ipliklerle üretildi.

    Miray Demirer Acar: Doğal konforu ve iç rahatlığını bir arada sunuyoruz

    Dünyanın önde gelen botanik kökenli elyaf üreticilerinden Lenzing Grubu’nun Türkiye&Orta Doğu ve Afrika Pazarlama İletişim&Markalama Departmanı Müdürü Miray Demirer Acar, günümüz tüketicilerinin yalnızca giyimde değil, ev tekstilinde de sürdürülebilir alternatifler aradığını söyledi. Acar, “Lenzing tarafından çevre dostu yöntemlerle üretilen TENCEL™ botanik kökenli elyafların kullanıldığı ev tekstili ürünleri, tüketicilere konforun yanı sıra iç rahatlığı da sunuyor. Tekstil sektöründeki önde gelen sürdürülebilir elyaf markalarından biri olarak kabul edilen TENCEL™, birçok uluslararası markanın çevre dostu özel koleksiyonlarında yer buluyor. Bu kapsamda son olarak, halı sektörünün öncü markalarından Royal Halı A.Ş. ile iş birliği gerçekleştirdik. TENCEL™ elyaflar içeren ipliklerle dokunan birbirinden dekoratif halıları görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ev dekorasyonunun en önemli parçalarından biri olan halıda da sürdürülebilir alternatifler olmasının çevreye duyarlı tüketicilerin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz” dedi.

    Selim Şentürk: Kullanıcılarımız doğada yürüyormuş gibi hissedecek

    Royal Halı Grubu Pazarlama Müdürü Selim Şentürk de, botanik kökenli elyaf içeren ipliklerle üretilen yeni koleksiyonlar hakkında bilgi verdi. Royal Halı’nın Altunizade, Atlas Halı’nın Halikarnas ve Pierre Cardin Halı’nın Magnifique koleksiyonlarında bu doğal ipliklerin kullanıldığını belirten Şentürk, “Türkiye’deki ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarımıza özel ürünler sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir yandan teknolojiyi ve inovasyonu odak noktamıza alırken diğer yandan gelişmiş üretim tekniklerimize doğaya saygılı olmaya özen gösteriyoruz. Bu çalışmada da üç farklı done üzerinde durduk: Geliştireceğimiz ürün hem tüketicinin evine yakışacak, hem doğallığın huzurunu evlere taşıyacak hem de çevreye saygılı olacaktı. Bu doğrultuda bizimle aynı düşünceleri taşıyan Lenzing Grubu ile bir araya geldik ve kullanıcıyı doğada yürüyormuş gibi rahat bir his veren, çevreye saygılı bu ürünleri üreterek pazara sunduk. Ürünlerimiz sahaya iner inmez Türkiye’de büyük ilgi görmeye başladı, Ocak 2020’de Almanya’da düzenlenecek Domotex Halı Fuarı’nda dünyanın beğenisine de sunacağız. Türkiye’de ve ihracat yaptığımız 20’nin üzerinde ülkede kullanıcılarımız, bu özel koleksiyonla evlerinin rahatlığında adeta doğada yürüyormuş gibi hissedecek” diye konuştu.

    Yorgunluğu ve stresi almaya yardımcı

    Royal Halı Grubu’nun TENCEL™ botanik kökenli elyaf kullanarak ürettiği üç koleksiyon, ciltte nazik bir dokunuş bırakırken nem emme özelliği sayesinde elektrostatik yük oluşumunun önüne geçiyor. Botanik kökenli elyafın etkisiyle canlı renklere ve parlaklığa erişen halılar özel boyama yöntemleri ile renklendirilerek evlerin en dekoratif objesi haline geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.