DOLAR 32,5151
EURO 34,9344
ALTIN 2435,144
BIST 9792,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rusya pazarından Günsan’a yoğun ilgi

    Rusya pazarından Günsan’a yoğun ilgi

    Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Günsan, Rusya’nın bir numaralı Elektrik ve Aydınlatma Fuarı Interlight Moskova’ya katıldı.

    Light + Building tarafından desteklenen ve bu yıl 25’incisi düzenlenen fuarda yenilikçi anahtar-priz ve yeni seri şalt ürünlerini sektörün en dinamik ve gelişmekte olan pazarıyla buluşturan Günsan, fuar boyunca önemli iş bağlantıları gerçekleştirdi.

    Günsan Elektrik son teknolojiler odağında ürettiği yenilikçi ürünleriyle, aydınlatma ve elektrik sektörünün dünya çapında önemli buluşmalarından Interlight Moskova Fuarı’na damgasını vurdu. 22 ülkeden 400’den fazla şirketi Moskova’da buluşturan fuarda Günsan Elektrik de hedef pazarlarından olan Rusya’dan sektör profesyonelleri ve tedarikçilerle bir araya geldi. Fuarda yenilikçi, trend ve fonksiyonel ürünlerini sergileyen Günsan, birçok önemli iş bağlantısı kurarak Rusya pazarında bilinirliğini de artırdı.

    “Rusya pazarında daha etkin olmayı hedefliyoruz”

    17 bin parçalık ürün portföylerini Türkiye ile birlikte 50’den fazla ülkeye sunduklarını söyleyen Günsan Pazarlama Direktörü Alişan Çapan, Rusya pazarındaki yeni iş fırsatlarına odaklandıklarını belirterek, “Günsan olarak hedefimiz, ihracat yaptığımız ülke sayısını 70’in üzerine çıkarmak. Bu doğrultuda rotamızı Afrika ve Ortadoğu’nun yanı sıra Rusya pazarına çevirdik. Rusya pazarı hem dinamik hem de elektrik ve aydınlatma sektöründe çok büyük potansiyele sahip. Bilinirliğimizi artırmak ve yeni iş bağlantıları kurmak amacıyla katıldığımız İnterlight Moskova, bu sektörün en önemli organizasyonlarından biri. Hedefimiz ilerleyen dönemlerde bu bölgedeki ürün ihtiyacını karşılayacak yeni ürün gruplarını pazara sunmak. Bu açıdan fuar, yeni iş bağlantıları sağlamamız adına önemli katkılar sağladı.” değerlendirmesinde bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.