DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rüya gibi bir doğada düğün, taş villalarda balayı Wome Deluxe’te

    Rüya gibi bir doğada düğün, taş villalarda balayı Wome Deluxe’te
    04.07.2019
    A+
    A-

    En özel anları kusursuz kılan Wome Deluxe, hem deniz hem orman manzarasının olduğu muhteşem doğa eşliğinde hayallerdeki düğünü yeniden tanımlıyor. Wome, iskele, teras, bahçe ve havuz başı mekan alternatifleriyle unutulmaz bir manzara eşliğinde evlenmek isteyen çiftlere masalsı bir düğün atmosferi sunuyor.

    Antalya Alanya Avsallar’da denize sıfır konumda doğa ile iç içe 120 bin metrekare üzerine kurulu 5 yıldızlı otel Wome Deluxe, hem düğün hem de balayı için lüksü yeniden tanımlıyor. Gerçek bir orman içerisinde muhteşem bir manzarayla, yüzlerce yıllık çam ağaçlarının arasındaki Wome Deluxe, rüya gibi bir düğün ve balayı için misafirlerini ağırlıyor.

     

    Lüks, doğa ve estetik Wome’da buluştu

    Wome Deluxe romantik manzarası ile göz kamaştırıcı bir atmosfere sahip. Her metrekaresi özenle tasarlanmış, her biri manzaralı, bin 800 yatak kapasiteli otel, 10 bin metrekarelik alanda plaj, iskele, havuz, güneşlenme terasları ve aquaparkları ile hizmet veriyor. 7 bin metrekarelik SPA ve güzellik merkezi, kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, kuaför, güzellik merkezi, masaj odaları ve aile hamamları ile konuklarına farklı konforlar sunuyor.

     

    Balayı çiftlerine ayrıcalıklı tatil

    Wome Deluxe dileyen misafirlerin hayallerdeki düğününü gerçek kılarken, balayı için de ormanla iç içe villalarında konforlu bir tatil imkanı sunuyor. Hem konforundan vazgeçmek istemeyenler hem de tatilini sadece özel bir villada mı geçirmek isteyen balayı çiftleri için taş villalar özel bir tatil önerisi. Sabahları kuş sesleri ile uyanmak isteyen balayı çiftlerine özel taş villalar, balayı çiftlerine ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını açıyor.

    Türk ve dünya mutfağına ait onlarca lezzet

    Wome Deluxe, zengin yemek çeşitleri ve lezzetleriyle de göz dolduruyor. Osmanlı ve dünya mutfağına ait onlarca çeşit yemeğin ikram edildiği servislerde; Anadolu Mutfağı, Karadeniz Mutfağı, Akdeniz Mutfağı gibi yöresel lezzetlerin yanı sıra, balık kültürü ve et kültürünün en güzel örnekleri sunuluyor. Misafirler ile yepyeni lezzetleri buluşturacak Mimoza adlı yeni A’la Carte restoranı da hizmete girecek.

     

    Havaalanına sadece 45 dakika mesafede

    Merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çeken Wome Deluxe, Avsallar’a 3 dakika, Alanya’ya 25 dakika ve Gazipaşa Havaalanı’na 45 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.