DOLAR 32,5932
EURO 34,8368
ALTIN 2497,571
BIST 9465,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Saat&Saat’te 11.11’e özel büyük indirim

    Saat&Saat’te 11.11’e özel büyük indirim
    09.11.2019
    A+
    A-

    Saat&Saat, 11.11 için 8-11 Kasım tarihleri arasında özel bir kampanya düzenliyor. Mağazalarda yüzde 70’e varan indirimin yanı sıra seçili ürünlere özel indirimler de www. saatvesaat. com. tr adresinde saat tutkunlarını bekliyor.

    Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, tüm dünyada olduğu gibi artık ülkemizde de bir alışveriş festivaline dönüşen 11.11 Bekarlar Günü’nü özel bir kampanyayla 8-11 Kasım tarihleri arasında kutluyor. Kampanya çerçevesinde Saat&Saat mağazalarında yüzde 70’e varan indirimler uygulanırken, www. saatvesaat. com. tr adresinde hizmet veren online mağazada da seçili ürünlerde inanılmaz fiyatlar saat tutkunlarını bekliyor.

    Editöre not: 11.11 Bekarlar Günü’nün tarihçesi 1993 yılında Çin’in en köklü üniversitelerinden biri olan Nanjing Üniversitesi’nde öğrencilerin başlattığı bir etkinliğe dayanıyor. Çin’de 1 sayısı bekarlığı temsil ettiği için her yıl Kasım ayının 11’inde kutlanan Bekarlar Günü, 2000’lerin başında Çinli e-ticaret siteleri vasıtasıyla bir alışveriş festivaline dönüştürüldü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.