DOLAR 32,496
EURO 34,9413
ALTIN 2427,762
BIST 9792,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Saçlarda doğal ve mat görünüm

    13.09.2018
    A+
    A-

    Saç şekillendirici kategorisinde yapısı ile saçlara şekil vermeyi kolaylaştıran wax’lar istenilen saçın uzun süre kalıcı olmasını da sağlıyor. Sabitleme ve kalıcılık bakımından güçlü olan wax’lar ile saçlar; sabitleniyor ve şekilleniyor. Saç şekillendirme markası Egos, Fix Killi Wax ile her an her yerde mükemmel saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

    Saçların formunu uzun süre koruyan ve kısa sürede saçların şekillenmesini sağlayan Egos Fix Killi Wax, içeriğindeki doğal kil mineralleriyle öne çıkıyor. Bu minareller sayesinde saça mat ve doğal bir görünüm kazandıran Egos Fix Killi Wax, neme dayanıklı yapısı ve güçlü tutuş özelliğiyle saç stilinin gün boyunca korunmasına yardımcı oluyor.

    Egos Fix Killi Wax, 35 ml’lik mini boyutuyla seyahate, spora, okula ve işe giderken çantada rahatça taşınabiliyor ve ihtiyaç duyulan her yerde doğal ve bakımlı bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Saçta kalıntı yapmayan Egos Fix Killi Wax, saçtan kolayca temizleniyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.