DOLAR 32,3288
EURO 35,0906
ALTIN 2294,229
BIST 9045,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sağlıklı beslenmenin püf noktaları Audioteka’da

    Sağlıklı beslenmenin püf noktaları Audioteka’da
    12.05.2020
    A+
    A-

    Audioteka, hazırladığı içerikleriyle kullanıcılarını yaza hazırlıyor. Audioteka, evde geçirdiğimiz uzun günler sonrası aksattığımız diyetleri hazırladığı sesli içerikleriyle hatırlatıyor. Sağlıklı beslenmenin püf noktaları ve kilo vermenin kolay yollarını öğreneceğiniz sesli içerikler, sizi sağlıklı bir şekilde yaza hazırlayacak.

    Günümüzde sağlıklı beslenme bir trend olmaktan çıkıp hayatımızın en önemli konuları arasında yer alıyor. Ülkeler her yıl sağlıklı beslenme için milyarlarca dolar harcıyor. İnsanlar sağlıklı olabilmek için diyetisyen ve doktorların kapılarını aşındırıyor. Audioteka sağlıklı beslenme içerikleri ile hem sağlıklı bir hayat geçirmenize hem de yaza hazırlanmanıza yardımcı oluyor. Sirkadyen beslenme, Ketofasting ve birbirinden lezzetli tariflerin bulunduğu sesli içerikler sağlıklı bir hayatın kapılarını aralıyor.

    Doğru zamanda yiyin

    Sağlıklı beslenme alanında ün yapan Ayşegül Çoruh’un, ne yediğinizle değil ne zaman yediğinize odaklanan Sirkadyen Beslenme kitabı, çıktığınız bu yolda en önemli yardımcınız olacak. Yasemin Baş’ın sesiyle 4 saat 18 dakika süren kitap, sağlığınızı korumak için sirkadyen ritme göre beslenme önerilerinde bulunacak.

    Birçok hastalıktan korunun

    Dr. Can Çiftçi’nin Ketofasting kitabı Audioteka ile sizi yaza hazırlayacak. Sesli kitap 6 saat 57 dakika boyunca, çok düşük karbonhidratlı beslenme yöntemi ketojenik diyet ve uzun süre aç kalma yöntemini buluşturduğu Ketofasting yöntemini anlatacak. Vücudun kendi yağlarını parçalamasıyla enerji ihtiyacını karşılayan diyet, kilo vermenin yanı sıra birçok hastalıktan korunmanıza da yardımcı olacak. Kitap ayrıca ketofastingin kritik noktalarına uyarak Alzheimer’dan kansere, diyabetten kronik inflamasyona kadar pek çok hastalıktan korunmanın yolları anlatıyor.

    Aralıklı orucun etkilerini yaşayın

    Diyet yapmadan, strese girmeden zayıflamak, sağlıklı olmak ve sağlıklı bir şekilde yaşlanmak isteyenler Zaza Yurtsever’in Aralıklı Beslen Genç Kal’ın önerilerini dinleyecek. Kullanıcılar, Gökhan Özdemir’in sesiyle 6 saat 49 dakika boyunca,  günlük ve haftalık oruçların sağlığa ve metabolizmaya olan mucizevi etkilerine odaklanacak.

    Eşsiz sağlıklı lezzetler

    Bütünsel beslenme ve yaşam danışmanı Özlem Saraç Özcan’ın Doyasıya Sağlıklı Tarifler – Tüm Tarifler sesli kitabı, birbirinden sağlıklı tariflerle sağlıklı kilo vermenize yardımcı olacak. Özlem Saraç’ın kendi sesi ve yorumuyla anlattığı tariflerde, Kereviz Cipsi, Yemiş Sütü, Çikolatalı Topçik, Yumurtasız Omlet ve Fit Denge Çorbası gibi doyasıya sağlıklı tarifler yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.