DOLAR 32,6056
EURO 34,7037
ALTIN 2522,951
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sağlıklı geleceğin için emzir

    Sağlıklı geleceğin için emzir
    30.10.2017
    A+
    A-

    Tüm anne ve anne adayları Kanyon etkinliğinde Emzirme haftasını coşkuyla kutladılar. Emzirme dönemi ile ilgili önemli bilgileri paylaştılar…

    Dünya Sağlık Örgütü, WABA ve UNICEF tarafından deklare edilen ve tüm dünyaca kutlanan Emzirme Haftası’nın amacı; tüm dünyada anne sütü ile beslenmeyi desteklemek ve yaygınlaştırmaktır.

    Tüm dünyada anne sütü ile beslenmeyi desteklemek ve yaygınlaştırmak amacı ile kutlanan Emzirme Haftasında; Emzirmeyle ilgili yaşadıkları her güçlükte annelere yardımcı olabilmek ve onları destekleyebilmek adına Emzirme Danışmanı Arzu Yörükoğlu ile Doğuma Hazırlık Eğitmeni (Doula) Esra Erkut Demiröz’un uzman bilgilerinin paylaşımı ile Kanyon AVM de Nanu Bedtime tarafından tasarlanan anne-bebek bakım ve emzirme odasında, yeni anneler ve anne adayları ile buluştu.

    Mothers’milk isminde bir Anne&Bebek Yaşam/ Emzirme Merkezi’ni kuran Arzu Yörükoğlu, Emzirme Danışmanlığının önemi hakkında bilgiler sunarak, danışmanlığın emzirme sorunlarında daha oluşmadan sorunu önlemek amacı ile verilen bir hizmet olduğunu vurguladı. Emzirme danışmanlığının doğumdan önce alınması gerektiğini, bu hizmet doğum öncesi alınmadıysa ve emzirmede sorunlar yaşanıyorsa bebek daha küçükken bu desteği almak emzirmede sağlıklı sonuca ulaşmakta en önemli faktör olacaktır” dedi. Ayrıca bu konuda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’ de ki kurumsal firmaların da emzirmeye teşvik edici eğitimler düzenlemeleri gerektiğini ve Mothers’milk olarak her türlü desteği verebileceklerini iletti.

    Mothers’milk Anne&Bebek Yaşam/ Emzirme Merkezi Hakkında;

    2000 yılından bu yana Emzirme Danışmanı olarak hizmet veren Arzu Yörükoğlu, danışmanlığının başından bugüne dek yegane destek aldığı marka olan Ameda’yı yolculuğunun içine alarak, bu sefer de anneler için Mothers’milk isminde bir Anne&Bebek Yaşam/ Emzirme Merkezi’ni yapılandırıyor. 1993 yılında kendisi de ’emziren anne’ olarak başladığı serüvenine, oğluna ilk 6 ay tek başına, 1,5 yaşına dek de ek gıdalarla birlikte anne sütü vermesinde büyük etkisi olan özellikli; hastane tipi bir süt pompasını, annelere kiralamaya başlıyor. Ve Ameda markasından her anne yararlanabilsin, bol bol sütlerini bebeklerine ulaştırabilsin arzusuyla Türk annelerine destek getirmek için kolları sıvıyor. O günden bugüne kendi kurduğu firmasında gerek sesiyle gerek elleriyle birçok anneye değiyor. 27 yılda yoğun emek vererek birçok deneyim birikimi yapıyor. Emzirmeyi mükemmel bir biçimde deneyimleyen bir anne olmanın gururuyla enerji, kararlılık ve istekle hekimlere, hastanelere konuyu ve ürününü tanıtıyor. Her yıl birkaç yüzün üzerinde emziren anneye danışmanlık veriyor. Emzirmeyi başarmalarına önemli bir destek getiriyor. Ve bu sayede Emzirme Çözümleri sektörünün mimarı oluyor. Birçok seminerler, kongrelere katılıyor. Satellite sempozyumlar düzenliyor. Türk Hekimlerine tanıtılan önemli ürünlerde öncülük ediyor. Büyük kurumlarla eşgüdümsel çalışmalarda bulunarak her yıl ülkemizde de kutlanan Emzirme Haftalarının daha büyük ses getirmesini sağlıyor.

    Şimdi de bugün çalışmalarına devam etmek üzere, iyi bildiği hizmet tarafını çoğaltacak ve önemli bir katma değer yaratacak şekilde Mothers’milk Anne&Bebek Yaşam Merkezi’ni açıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.