DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sağlıklı su için NSF Belgesi önemli

    Sağlıklı su için NSF Belgesi önemli

    Canlılarda hücre ve doku yapısının korunması ve devamı doğrudan suya bağlıdır. Su olmadan yaşam da olmaz, bunun farkında olan QNET, Dünya Sağlık Örgütü’nün verdiği NSF (Ulusal Hıfzıssıhha Kurumu) belgesine sahip HomePure Nova ile kaliteli ve temiz suya kolayca ulaşmayı sağlıyor.

    Hayat kaynağı olan suyun temizliği ve sağlıklı olması çok önemlidir. Günümüzde su, kaynağından kullanıma sunuluncaya kadar klorlama işlemi, tesisattan kaynaklanan atıklar, boruların düzenli bakım yapılmamasından kaynaklı tortular ile kalitesi değişmekte ve direkt kullanım için uygun halde olamamaktır.

    Su arıtma cihazları ev ve iş yerleri için istenilen zamanda istenilen miktarda su sağlaması ve ekonomik olması nedeniyle büyük kolaylık sağlamaktadır. İşte bu yüzden doğadaki su kaynaklarının korunması için filtreleme sistemlerine daha çok ihtiyaç var. Su filtreleme sistemlerini güncelleyen QNET, yeni cihazı 9 aşamalı filtreli HomePure Nova ile içme suyunda sağlığı olumsuz etkileyen maddeleri daha iyi ayrıştırıyor. Dünya Sağlık Örgütü’nin verdiği NSF belgesine sahip HomePure Nova kaliteli ve temiz suya kolayca ulaşmayı sağlıyor.

    Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, gelişmekte olan ülkelerdeki şehir sakinlerinin % 50’sinden fazlası, güvenli içme suyuna erişimin yetersizliği ile ilgili hastalıklardan etkileniyor. Kirlenmiş içme suyunun her yıl 500 000’den fazla diyare ölümüne sebep oluyor. Bu hassas konuda NSF belgesine dikkat çeken NSF Ortadoğu Genel Direktörü Christian Kurdy, arıtma cihazlarının önemini vurgulayarak “1944 yılında kurulan NSF International, insan sağlığını ve çevreyi küresel ölçekte koruma ve geliştirme taahhüdünde bulunuyor.Halk sağlığı ve çevre için standart geliştirme, ürün sertifikası, test, denetim, eğitim ve risk yönetimi sağlayan bağımsız bir kuruluş olan NSF, düzenli ve sürekli kontroller sağlıyor. NSF belgesine sahip olmayan cihazlar konusunda tüketicileri dikkatli olmaya çağırıyorum” dedi.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.