DOLAR 32,5857
EURO 34,6937
ALTIN 2526,347
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sağlıklı Yaşam için SPA Rahatlığı Eve Taşındı

    Sağlıklı Yaşam için SPA Rahatlığı Eve Taşındı
    15.08.2017
    A+
    A-

    Düzenli sporun sağlık üzerindeki olumlu etkileri, sudan gelen sağlıkla bir adım öteye taşınabiliyor. Bunu sağlamak düzenli ve sürekli bir SPA deneyimi ile mümkün olduğu için evlerde geleneksel banyoları SPA banyolara dönüştürme eğilimi her geçen gün artıyor.

    Günlük hayatın koşturmacası içinde kendine az zaman ayırabilen insanlar için sağlıklı yaşama giden yolları kolaylaştıracak ürünler büyük önem taşıyor. GROHE, sportif bir yaşam süren ya da yalnızca kendine özel bir rahatlama ortamına sahip olmak isteyenler için zengin bir SPA ürün yelpazesi sunuyor.

    Tüm duyulara dokunan bir duş deneyimi

    Tepe ve el duşları ile yan duşlardan oluşan modern bir duş sisteminin rahatlatıcı akış şekilleri, cilde masaj etkisi yaparak gergin kasları gevşetiyor.

    GROHE SPA® F-dijital Deluxe modül koleksiyonu ise, bu deneyimi tüm duyulara dokunacak ve ilham verecek şekilde bir üst seviye taşıyor. Vücuttaki toksinleri atmak için cildin gözeneklerini açacak buhar uygulaması, duş ortamını ruh durumuna uygun hale dönüştüren LED özellikli ışık modülü ve ortama uygun müzik altyapısı sağlayacak müzik modülü ile evde SPA keyfi tamamlanıyor.

    Kişiselleşmeyi öne çıkaran tasarımlar

    GROHE, banyoda kişiselleşme ve mahremiyeti öne çıkaran bir ambiyans oluşturulması için teknik detayların da kişisel ihtiyaçları karşılayacak şekilde seçilmesinin önemine inanıyor. Bu nedenle tasarım sırasında GROHE SPA® zengin ürün yelpazesiyle farklı beklentilere özel çözümler üretiyor. Örneğin Allure Brilliant’ın komplike olmadan sofistike olabilen keskin hatlı armatürleri, banyo tasarımına ve suya yeni bir boyut katıyor.

    GROHE hakkında

    GROHE dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır.GROHE Group, global GROHE markası kalite, teknoloji ve tasarımın yanı sıra “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunmayı amaçlayan sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır.

    GROHE’nin dünya çapında 6.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. GROHE’nin Almanya’daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.400’dür. GROHE, Almanya’daki üç üretim tesisinin yanı sıra, diğer pazarlarda da birçok tesise sahip. GROHE, banyo ve mutfak ürünleri portfolyosuyla, 2014 yılında 1,2 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır.

    Ocak 2014’te LIXIL Group ve Japon Kalkınma Bankası tarafından satın alınan GROHE Group halen satışlarının yüzde 85’ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.

    LIXIL Group, inşaat malzemeleri ve ev teçhizatları sektörlerinde küresel bir liderdir. Nisan 2015’ten tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LIXIL Group’un global sıhhi tesisat ürünleri iş kolu yeni LIXIL Su Teknolojisi Grubu (LWTG) iş birimine entegre edilecektir. GROHE, LWTG içinde bağımsızlığını sürdürecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.