DOLAR 32,5382
EURO 34,9153
ALTIN 2437,297
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sağlıklı yaşamın en keyifli atmosferi Reformist başlıyor

    Sağlıklı yaşamın en keyifli atmosferi  Reformist başlıyor
    17.05.2018
    A+
    A-

    Dream Sales Machine, 19–20 Mayıs 2018 tarihleri arasında Fenerbahçe Dalyan Club‘ta Reformist etkinliğini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Sağlıklı yaşam trendini destekleyen Reformist, tümüyle kişiselleştirilmiş marka deneyimlerinden oluşan bir kurguya sahip bulunuyor. Zengin bir program içeriğine sahip olan Reformist‘te katılımcıları spordan meditasyona, mindfulness‘dan beslenmeye kadar geniş bir yelpazede özel deneyimler bekliyor. Reformist biletleri dsmbilet.com ve dsmticket.com‘da satışa sunuluyor.

    Markalara ve festival ziyaretçilerine farklı deneyim platformları sunan, özel proje ve fikirler üreten Dream Sales Machine, sağlıklı yaşam akımının tüm bileşenlerini bir araya getirdiği Reformist ile bahara merhaba diyor. 19–20 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul Anadolu yakasının en köklü ve güzel mekanlarından olan Fenerbahçe Dalyan Club‘ta düzenlenecek olan Reformist‘te katılımcılar spordan meditasyona, mindfulness’dan sağlıklı beslenmeye varan geniş bir yelpazede şehrin zor ve yıpratıcı koşullarında bedenlerini ve zihinlerini yeniden yapılandırmanın sırlarını öğrenecekler. Ziyaretçiler seminer ve atölye çalışmalarında sağlıklı yaşam trendleri hakkında bilgi sahibi olup pratik yapabilecek, Reformist mutfağında sağlıklı reçeteleri ve yepyeni lezzetleri keşfedecekler.

    Sağlıklı yaşamla dopdolu bir program

    Reformist‘in 19–20 Mayıs etkinlik programında Pilates, Tabata Bootcamp, Indoor Cycling, TRX, Crunch&Burn, Zumba, GFX, Cardio Kickbox, İnanç Akbaş ile HIIt It, Retrobics, Urban Dance, Crossfit gibi pratikler yer alıyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde farklı alanlarda gerçekleşecek bu pratikler katılımcılara kendi festival programlarını yaratma şansı sunuyor.

    Yoga pratikleri

    Festivalin yoğun yoga programında Güneşi Selamlama Sekansları, Headstand Practice, Mindfulness ve Yin Yoga, Yeni Başlayanlar İçin Yoga, Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Gün Batımı Yavaş Akış, Yin Detox Pratiği, Core Yoga, Gentle Yoga gibi pratikler yer alıyor. Katılımcılar uzmanlar eşliğinde Qigong, Om Chanting, Gong Meditasyon, Animal Movement gibi farklı pratikleri deneyimleme şansı da bulacak.

    Eğitimler, söyleşiler

    Festivalin eğitim programında Aromaterapi, Genetik Beslenme, Detoksun Sağlıkta Yeri, Ayurvedik Beslenme, Chakra, Nefes Meditasyonu, Mindfulness, Heal Your Life, Positive Thinking gibi ana başlıklar dikkat çekiyor. Uygulamalı seminer ve soru cevap seansları şeklinde gerçekleşecek bu eğitimler, sadece bedensel değil zihinsel reformunu da başlatmak isteyen festival katılımcılarını bekliyor.

    Workshoplar, pop up etkinlikler ve Reformist mutfağı

    Reformist‘te açık havada yapılacak eğlenceli workshop’ların yanı sıra Boogie Bounce, Zumba, Detox Party gibi pop up etkinlikler de gerçekleşecek.

    Reformist mutfağında ise ziyaretçiler 19 ve 20 Mayıs’ta sağlıklı reçeteleri ve yepyeni lezzetleri keşfedecekler.

    Dream Sales Machine – 2018 yılında 5. kez gerçekleştirilecek İstanbul Coffee FestivalDream Sales Machine‘in Türkiye’nin nitelikli kahve sektörünü bir araya getirdiği örnek projesidir. İstanbul Comics and Art Festival, yine Dream Sales Machine tarafından 2016 yılında hayata geçirildi ve ilkler arasında yerini aldı. Marka deneyimi ile tüketici deneyimini bir araya getirerek sektöründe “deneyim ekosistemi” yaratan Dream Sales Machine, yaklaşımı, içeriği, kurgusu ve öyküsüyle temalandırdığı büyük çaplı etkinlikleriyle yeni pazarlama platformları oluşturmaktadır.  Dream Sales Machine dsmticket.com (dsmbilet.com) ile Türkiye’de düzenlenecek rüya gibi etkinliklerin biletlerine online erişim imkanı sağlıyor. Yalnızca nitelikli organizasyonların platform olan dsmticket.com’da, bilet satışının yanı sıra etkinliklerin bilgisine de yer veriliyor. Dream Sales Machine, 21-22 Nisan 2018‘de CoffeeWeekend 3rd Wave, 19-20 Mayıs 2018/Haziran 2018‘de Reform-İST, Temmuz-Ağustos 2018‘de CoffeeWeekend Cold Brew & Mixology, 7-9 Eylül 2018‘de İstanbul Comics and Art Festival (İCAF), 20-23 Eylül 2018 İstanbul Coffee Festival, 28-30 Eylül 2018‘de Ankara Coffee Festival, 20 Ekim 2018‘de CoffeeWeekend Barista Clash ve 24-25 Kasım 2018 İstanbul Coffee Summit etkinliklerini gerçekleştirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.