DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sahil şıklığınızı yansıtacak plaj kıyafetleri ve aksesuarları Tchibo’da

    Sahil şıklığınızı yansıtacak plaj kıyafetleri ve aksesuarları Tchibo’da
    20.06.2018
    A+
    A-

    Tchibo, yıl boyunca sabırsızlıkla beklediğimiz tatil dönemini yepyeni bir koleksiyonla karşılıyor. Sahillerde göz kamaştıran bir stil oluşturmanız için mayolardan bikinilere, tuniklerden elbiselere ve terliklerden plaj çantalarına kadar farklı ihtiyaçlarınız için şık tasarımlı ürünler Tchibo’da sizleri bekliyor. Fonksiyonel ürünler de sunan Tchibo’da, çantaya dönüşen havlular ve vücut şekillendirme etkili mayolar dikkat çekiyor.

    Tchibo “Şimdi Tatil Zamanı” adlı yeni koleksiyonuyla, tatilinize keyif katacak pek çok ürünü bir arada sunuyor. Sahil şıklığınızı yansıtacak plaj kıyafetlerinin yanı sıra hayatınızı kolaylaştıracak çeşitli aksesuarlar Tchibo’da sizleri bekliyor.

    Fonksiyonel plaj kıyafetleri

    Tchibo’nun yeni plaj koleksiyonu, fonksiyonel özellikleriyle fark yaratıyor. “Fonksiyonel Bikini Üstü”, askısız, normal askılı veya arkadan çapraz gibi farklı şekillerde giyilebiliyor. Güneşlenirken veya denize girerken kolaylık sağlayan bu bikini üstünü tamamlayan “Bikini Altı” da bulunuyor. Bikinilerin yanı sıra vücut şekillendirme etkili “Mayo”, dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

    En havalı elbiseler 

    Tchibo’nun zarif omuz detayına sahip elbiseleri tatil modasına şıklık katıyor. Yüzde 100 pamuklu “İşlemeli Omuz Detaylı Elbise” ile omuzları açık ya da Y kayık yaka olarak iki giyim şekline imkân veren “Volanlı Jersey Elbise” tercih edilebilecek seçenekler arasında yer alıyor. Klasik kesimli bir elbise arayanlara “Organik Pamuklu Elbise”, tarzına biraz pratiklik ve eğlence katmak isteyenlere ise farklı şekillerde giymeye imkân veren “3’ü 1 Arada Fonksiyonel Elbise” sunuluyor. Tchibo’da göz kamaştıran bir plaj stili oluşturmanız için başka detaylar da bulunuyor: Hızlı kuruma özelliğine sahip, çıkarılabilir yumuşak kalıplı “Tankini Üstü”, yüzde 100 organik pamuklu işlemeli “Bluz”, yaz günlerinin vazgeçilmezi “Tunik”, kırışmaz ve kolay yıkanan “Rahat Pantolon” veya “Volanlı Bluz” bunlardan bazıları…

    Çantaya dönüşebilen havlu

    Tchibo fonksiyonel tasarım anlayışının en güzel örneklerinden birini “Organik Pamuklu Çantalı XL Plaj Havlusu” ürünü ile veriyor. Yenilikçi tasarıma sahip bu havlu anında bir çantaya dönüşebiliyor. Tatile gidenlere ayrıca; yüzde 100 organik pamuklu “2’si 1 Arada XL Havlu Panço”, “Parmak Arası Terlik”, “Plaj Çantası” ve “Soğutucu Bölmeli Plaj Çantası” gibi ürünler sunan Tchibo ile alışveriş bir keyfe dönüşüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.