DOLAR 32,5867
EURO 34,7877
ALTIN 2412,109
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Salvatore Ferragamo 2018 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu

    22.01.2018
    A+
    A-

    Özgünlük ve farklılık ile Fulvio Rigoni tarafından tasarlanan Ferragamo Bahar / Yaz 2018 koleksiyonu, kadınları çok yönlü stilleri, kişilikleri ve güzellikleri ile yüceltiyor. Salvatore Ferragamo ayakkabılarını giyen Greta Garbo, Carmen Miranda, Brigitte Bardot, Eva Peron ve Marilyn Monroe gibi efsanevi kadınların benzersizliğinden esinlenerek tüm kadınların zarafetlerini ve cazibelerini tanımlamalarına katkıda bulunuyor.

    Salvatore Ferragamo Kadın Koleksiyonlarının Kreatif Direktörü Fulvio Rigoni, “Kadınların bireyselliğini ve stilini, canlı renklerini gelişen kadın profili ile kutlamak istedim” diyor

    Ferragamo İlkbahar-Yaz 18 Koleksiyonu, kişinin karakterine göre karışık ve dengeli olmasını sağlayan çeşitli siluetler, dokular, baskılar ve bakış açılarıyla dolu bağımsız parçalar sunuyor. Geniş bir zaman dilimini kapsayan tasarımlar, 20’lerin kalem siluetleri, 30’lu yılların püskül ve saçakları, 50’lerin kabarık etekleri ve 70’li yılların geniş paçaları ile her parça farklı hikayeler sunuyor. Koleksiyonda Ferragamo’nun üstün el işçiliği ve her daim feminen dokusunu koruyan modern dokunuşları ön plana çıkıyor.
    Ferragamo’nun renk paleti, pastel ve beyazla perçinlenmiş pembe, zümrüt yeşili ve parlak kırmızı notalardan oluşurken, kumaşların dokuları göz dolduruyor. Geniş paçalı pantolonlar pamuklu kumaşlar, mikro delikli süetlerle harmanlanırken, elde işlenmiş piton ve yarı-transparan kumaşların birleşimi Ferragamo’nun sıra dışı tasarımlarını güçlendiriyor.
    Aksesuarlarda, metal bilezik görünümlü saplara sahip ufak deri çantalar, geometrik esintili ve zengin görünümlü bel çantaları sezonun nabzını tutuyor. Ayakkabıda ise, Ferragamo’nun imzası olan “Çiçek” ve kafes detay topuklu işlemeli streç botlar ve sandaletler yer alıyor. Her bir kadının kişiliğini kristalleştiren ve onlara saygı duyan bir koleksiyon ile buluşuyor.
    Rönesans döneminin en önemli sanatçılarından Botticelli’nin kadın ve güzellik vizyonundan ilham alan Ferragamo Bahar / Yaz 2018 defilesi sezonun ruhunu yansıtıyor. Rönesans efendisinin etkisi Ingo Maurer’in yarattığı özel ışık gösterisi ile koleksiyonu ön plana çıkarıyor. Ek olarak yeni kadın parfümü Amo Ferragamo şişesinin üçgen şeklini çağrıştıran efektleri ise gösteri ile bağlantılı sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.