DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SAMET INTERZUM’a damgasını vurdu

    SAMET INTERZUM’a damgasını vurdu
    23.05.2017
    A+
    A-

    SAMET’in ‘İnovasyon Dünyası’ sunumu ile INTERZUM 2017’de uluslararası mobilya sektörüne damgasını vurdu… Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovasyon odaklı ürünleri ile büyük ilgi gördü.

    SAMET, dünyanın lider uluslararası mobilya ve dekorasyon yan sanayi fuarı olarak 2 yılda bir Köln‘de düzenlenen ve sektördeki en güncel trendlere ışık tutan Interzum’da, IF Design 2016 tasarım ödüllü Alpha Box ve Smart Flow çekmece sistemleri ile D-Lite Lift kalkar kapak sistemlerinden oluşan ‘İnovasyon Dünyası’ ve yeni nesil menteşe sistemi Master’ı dünya mobilya aksesuar sektörünün beğenisine sundu.

    Interzum 2017’de SAMET, kusursuz hareket teknolojisi ve geliştirilmiş fonksiyonel özellikleriyle yaşam alanlarında yüksek konfor sunan Alphabox, menteşe kullanılmayan zarif tasarımı ile D-Lite Lift kalkar kapak sistemleri ve ultra ince ve zarif tasarımı, inovatif çözümlerle buluştururken özel renk kombinasyonlarıyla mobilyaları kişiselleştirme imkânı sunan Smart Flow’u sergilerken aynı zamanda yeni nesil yavaşlatıcılı menteşesi Master’ı da tanıttı. Mobilya kapaklarının yavaş ve sessiz kapanmasını sağlayan fren mekanizması ile mobilya aksesuarları dünyasına yepyeni bir soluk getiren Master, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

    Dünyada mobilya aksesuar sektörünün en büyük oyuncularından olan SAMET, mükemmel tasarım ve fonksiyonelliği bir araya getiren ürünleriyle, küresel gücünü ve mutfak/banyo başta olmak üzere tüm yaşam alanlarında fark yaratma iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.
    INTERZUM Fuarı’nın hem sektördeki güncel eğilimlerin nabzını tutan hem de yeniliklerin duyurulduğu bir buluşma noktası olarak en önemli uluslararası platformlar arasında yer aldığına dikkat çeken SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan şunları söyledi: “SAMET olarak Ar-Ge ve inovasyonu, yatırım alanımızın merkezinde görüyoruz. Son yıllarda, özellikle kullanıcı içgörüsüne dayanan alanlarda benimsemiş olduğumuz “inovatif yaklaşımlar” doğrultusunda geliştirdiğimiz ürünlerin lansmanını uluslararası platformlarda yapıyoruz. Bu anlamda, 2017 yılında da Interzum Fuarı’nın bir parçası olmanın ve özgün tasarımlarımızı dünya mobilya aksesuar sektörüyle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. ‘Mobilyaya hayat veren’ katma değerli ürünlere yapacağımız yeni yatırımlarla birlikte, ‘SAMET’in İnovasyon Dünyası’nı genişletmeyi ve yurt dışı ağımızı güçlendirerek büyümeyi sürdüreceğiz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.