DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,342
BIST 9047,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SAMET, İstanbul’da tüm iş ortakları ve kullanıcıları ile tekrar buluşuyor

    SAMET, İstanbul’da tüm iş ortakları ve kullanıcıları ile tekrar buluşuyor
    07.09.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de lider, dünyanın sayılı mobilya aksesuar markalarından biri olan SAMET, yenilikçi ürünlerini yoğun talep üzerine İstanbul’da tüm iş ortakları ve kullanıcıları ile tekrar buluşturuyor.

    İstanbul, Katma değerli ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturduğu Türkiye tanıtım turuna hız kesmeden devam ediyor.

    SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Buluşuyor projesi kapsamında 5 ay boyunca 53 ilde 68 noktayı ziyaret eden SAMET tırı, 8-13 Eylül tarihleri arasında yoğun talep üzerine yeniden İstanbul’da olacak.

    Tanıtım turunda yer alan ürünler arasında çekmece rayları kategorisinde lansman ürünü SO Class Teleskopik Ray Sistemleri başta olmak üzere, SmartSlide kısmi ve tam açılım ürünleri, Smartflow ve Alphabox yeni nesil çekmece sistemleri, menteşe ürün kategorisinde Master ve Invo frenli menteşe çözümleri, D-Lite Lift menteşesiz kalkar kapak sistemleri ile sürme kapak sistemleri bulunuyor. SAMET’in fonksiyonelliği sofistike tasarım ile buluşturduğu ürünlerini iş ortaklarının ve üreticilerinin yanı sıra evde kendi mobilyasını yapan son kullanıcılara da tanıtım yaptığı aktivite kapsamında, ürünler hakkında eğitim verilen atölyeler düzenleniyor. Atölyeler sonunda gerçekleştirilen yarışmayı kazananlara çeşitli ödüller verilirken, aktivite alanını ziyaret edenler de birbirinden güzel sürprizlerle karşılaşıyor. Ayrıca SAMET üretim tesisleri, özel bir simülasyonla etkinlik alanında ziyaretçilere tanıtılıyor.

    Tur boyunca bugüne kadar 15.000 km’nin üzerinde yol katederek pek çok durağı gezen SAMET’in tanıtım aktivitesi 8 Eylül’de İkitelli Keresteciler Sanayi Sitesi, 10-11 Eylül’de MODOKO Mobilyacılar Sitesi, 12 Eylül’de MODESA Mobilyacılar Sitesi ve 13 Eylül’de GAMAS Mobilyacılar Sitesinde düzenlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.