DOLAR 32,4935
EURO 34,9751
ALTIN 2434,959
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SAMET’in ‘İnovasyon Dünyası’ INTERZUM 2017’de uluslararası mobilya sektörüyle buluşacak

    SAMET’in ‘İnovasyon Dünyası’ INTERZUM 2017’de uluslararası mobilya sektörüyle buluşacak
    15.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovasyon odaklı ürünleri ile dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere ulaşacak.

    SAMET, dünyanın en büyük uluslararası mobilya ve dekorasyon yan sanayi fuarı olarak 2 yılda bir Köln‘de düzenlenen ve sektördeki gelişmelerin sergilendiği Interzum’da, IF Design 2016 tasarım ödüllü Alpha Box ve Smart Flow çekmece sistemleri ile D-Lite Lift kalkar kapak sistemlerinden oluşan ‘İnovasyon Dünyası’ ve yeni nesil menteşe sistemi Master’ı dünya mobilya aksesuar sektörü ile buluşturacak.

    Interzum 2017’de SAMET, kusursuz hareket teknolojisi ve geliştirilmiş fonksiyonel özellikleriyle yaşam alanlarında yüksek konfor sunan Alpha Box, menteşe kullanılmayan zarif tasarımı ile D-Lite Lift kalkar kapak sistemleri ve ultra ince ve zarif tasarımı, inovatif çözümlerle buluştururken özel renk kombinasyonlarıyla mobilyaları kişiselleştirme imkânı sunan Smart Flow’u sergilemenin yanı sıra yeni nesil yavaşlatıcılı menteşesi Master’ı da tanıtacak. Mobilya aksesuarları dünyasına yepyeni bir soluk getiren Master, mobilya kapaklarının yavaş ve sessiz kapanmasını sağlayan ve menteşenin estetik görüntüsünü tamamlayacak yalın bir çözümle gövdenin içerisine yerleştirilen fren mekanizması ile ufak detaylarla mobilyalarında büyük farklar yaratmak isteyen ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

    Mobilya üretimi ve iç dekorasyon sektörlerinin uluslararası anlamda en büyük etkinliği olan Interzum 2017, 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ve toplam 180.000 metrekare brüt sergi alanını kapsayan 12 salonda 1.600’ü aşkın katılımcı firmayı ağırlayacak.

    SAMET Hakkında
    Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET A.Ş., 1973 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik donanımla hayata geçirdiği 3000’i aşkın ürün çeşidi ve 44 yıllık deneyimi ile mobilya aksesuar sektöründe öncülüğünü korumaktadır.

    SAMET A.Ş., 32.000 m²’si kapalı olmak üzere toplam 80.500 m²’lik bir alanda en son teknolojiyle donatılmış modern ve yüksek kapasiteli üretim tesislerinde 1.400 çalışana sahiptir. SAMET AR-GE Enstitüsü 130 kişilik mühendis kadrosu ile inovasyon ve tasarım odaklı üretim yöntemleri geliştirerek sektöre yön vermektedir. İç pazarda 500’ü aşkın aktif bayi, A.B.D., Rusya, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Kazakistan, Slovenya ve Çin ağırlıklı olmak üzere beş kıtada toplam 110 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla SAMET A.Ş., Türkiye’de ve dünyada mobilya aksesuarları sektörünün önde gelen markasıdır. Müşteri memnuniyetini esas alan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek pazarı yönlendiren SAMET, sürekli daha iyiye ulaşma hedefi ve çevre bilinciyle, global pazarda sektörün en büyük oyuncuları arasında yer almaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.