DOLAR 32,5662
EURO 34,9838
ALTIN 2431,815
BIST 9777,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsonite iş kadınlarını da düşünüyor

    Samsonite iş kadınlarını da düşünüyor
    01.11.2017
    A+
    A-

    Günümüzün hızlı tempolu dünyasında pratiklik çok önemlidir. Aslında oynadığımız her rol için doğru aksesuarlarla eşleşen farklı bir kıyafete ihtiyacımız var. Şapkaları değiştirirken, görünümümüzü de değiştiririz. İş dünyasında da dosyaları, teknolojiyi, evrak işini ve işte ilerlemek için gereken her şeyi taşımak için kadınların özel iş çantalarına ihtiyaç var. Tüm bu ihtiyaçlar için Samsonite, pratikliği ve kaliteyi sofistike ve profesyonellikle birleştiren geniş bir iş çantası yelpazesi sunuyor: günümüz iş kadını için mükemmel bir çanta !

    Samsonite, kadınları düşünerek defterlerinden kalemlerine, bilgisayarlarından makyaj çantalarına, telefonlarından kişisel eşyalarına kadar her şeyi tek bir çantada toplamaları için harika bir ürün yelpazesi sunuyor. Cazip ama gösterişli olmayan, şık ancak genç kız havasından uzak bir Samsonite çantası! Hepsini bir arada tutan mükemmel uyum!

    Zalia koleksiyonu sofistike, kadınsı ve tam bir profesyonel. Düz çizgiler ve pürüzsüz şekiller ile temiz ve modern bir tasarıma sahip. Büyük, pratik ön cepleri sayesinde her şeyi el altında tutar. Kırmızı, siyah ve bej renkleri bulunan laptop çantaları ve sırt çantaları modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

    Nefti koleksiyonu, canlı renk seçenekleriyle dikkat çekmeyi seven iş kadınları için harika bir alternatif. Siyah, koyu mavi ve koyu pembe olmak üzere üç ince renk alternatifi ile sırt çantasının yanı sıra omuz askısı ile donatılmış çok fonksiyonel bir laptop çantası bulunmaktadır. Nefti serisi renkleriyle beraber dinamik, eğlenceli ve modern bir görünüme sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.