DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsun Piazza AVM’de yılbaşı alışverişine özel indirim fırsatları

    24.12.2018
    A+
    A-

    Genç, dinamik ve eğlence dolu alışveriş merkezi Samsun Piazza AVM, yeni yıla girerken ziyaretçilerine güçlü marka karmasıyla dev indirim fırsatları sunuyor.

    Kolay ulaşımı, alışveriş fırsatları ve gerçekleştirdiği etkinliklerle keyifli alışveriş ve eğlencenin adresi Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni yıla girmeye sayılı günler kala, ziyaretçilerinin hem yüzünü hem de bütçesini güldürecek indirimlere imza atıyor.

    Yılın en özel döneminde, aileleri ve sevdiklerini mutlu edecek bir hediye arayışına giren ziyaretçilerin imdadına Samsun Piazza koşuyor. Alışveriş merkezi, ziyaretçilerine dünyada ünü markalardan en uygun hediye seçeneklerini, alışveriş keyfini ikiye katlayacak indirim fırsatlarıyla sunuyor.

    Yeni Yıl Alışverişi Keyfi Yılın Son Saatlerine Kadar Devam Edecek

    Avantajlı ve keyifli alışveriş fırsatlarını yılın son gününe kadar taşıyan Samsun Piazza AVM, 31 Aralık günü 10:00-20:00, 1 Ocak günü ise saat 13.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini birbirinden ünlü markaların alışveriş fırsatıyla buluşturmaya devam ediyor.

    Yılın en özel döneminde, aileleri ve sevdiklerini mutlu edecek bir hediye arayışına giren ziyaretçilerin imdadına koşan Samsun Piazza AVM, dünyaca ünü markaların hediye seçeneklerini 2019’un ilk gününe kadar indirimli fiyatlarla sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.