DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsung Galaxy Note 9 ile Herkül’ün gücüne güç katacak

    Samsung Galaxy Note 9 ile Herkül’ün gücüne güç katacak
    18.09.2018
    A+
    A-

    Samsung, Contemporary İstanbul’da ressam, heykeltıraş ve fotoğraf sanatçısı Emre Yusufi ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında ünlü heykeltıraşın yaptığı ve her yıl sanatseverler tarafından büyük ilgiyle karşılanan modern Herkül heykeli, bu yıl elinde Galaxy Note 9 ile selfie çekiyor. Gücün iki efsanesini sanat için buluşturan Contempery İstanbul 20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 13. kez gerçekleşecek.

    Samsung, Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note9’u sanat severlerle buluşturuyor. Her yıl modern Herkül heykelleriyle adından söz ettiren Emre Yusufi bu yıl da “Divine Selfie” adını verdiği selfie çeken Herkül’ü sanat severlerin beğenisine sunuyor. Samsung Galaxy Note 9’un S pen’i ile direkt çekim yapan modern Herkül heykeli yarı insan oluşunun tadını dünyevi zevklerle çıkaran Herkül’ün hikayesini anlatıyor. Galeri Baraz standında sergilenecek olan Herkül heykeli, Contemporary İstanbul’da geniş bir sanat izleyicisi kitlesinin odağı olacak. Ayrıca Herkül’ün çektiği tüm selfieler Herkül’ün instagram hesabı hercules.ist adresinden yayınlanacak.

    Konuyla ilgili açıklama yapan sanatçı Emre Yusufi “Öncelikle Samsung Galaxy Note 9 lansmanında gücü sahiplendi. Gücü simgeleyen bir yarı tanrıya Galaxy Note 9’un bir araya gelmesini uygun olacağını düşündüm. Geçen sene yaptığım heykelde gördük ki heykeli insanlarla etkileşime sokacak bir poz çalışıldığında insanlar ona ayak uyduruyor ve birlikte fotoğraf çektiriyor. Kafasını yumruğun önüne koyuyor ya da aynen Herkül gibi onlar da kameraya karşı yumruklarını gösteriyor. Fakat asıl olan bir şey var ki günümüz dünyasında ne yaparsan yap, neyi deneyimlersen deneyimle onu kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmadan geçmeme durumu var… Geçen yılın en çok fotoğraf paylaşılan işi altın eldivenli Herkül’dü. İnsanlar onunla fotoğraf çektirme yarışına girmişti. Ben de bu duygudan yola çıkarak, madem fotoğraf çektirmek bu kadar önemli, fotoğrafın en iyi açısı heykelin kendisinde olsun dedim. Onunla fotoğraf çektireceksen onun kamerasıyla çektir. O fotoğrafı paylaşacaksan onun sosyal medya hesabından repost et ”dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.