DOLAR 32,5128
EURO 34,7761
ALTIN 2500,887
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsung Gear Sport Türkiye’de satışta

    06.11.2017
    A+
    A-

    Sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzını hedefleyenlerin merakla beklediği Samsung Gear Sport, mavi ve siyah renk seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunuldu.

    Samsung Electronics, sportif bir yaşam tarzını benimseyenler için geliştirdiği Gear Sport akıllı saat modelini Türkiye’de satışa sundu. Gear Sport, zarif tasarımı ve su geçirmezlik özelliğiyle suda ve karada çok yönlü bir kullanım sunuyor. Kullanıcıların daha sağlıklı ve dengeli bir yaşam için ihtiyaç duydukları bilgilere erişebilmeleri amacıyla tasarlanan yeni Gear Sport’da internete bağlı olmadıklarında dahi beslenme ve egzersiz tavsiyeleri alabiliyorlar.

    Sportif bir tasarıma sahip yeni Gear Sport, 5 ATM[1] su geçirmezlik derecesi sertifikasına sahip olması sayesinde havuzda ve denizde rahatlıkla kullanılabiliyor ve her yüzme stilini algılayarak kullanıcılara eşlik ediyor. Gear Sport ile birlikte kullanılabilen Speedo’nun yeni yüzme uygulaması Speedo On ile yüzme mesafesi ve süresinden, kulaç şekline kadar yüzme ile ilgili veriler kolay bir şekilde takip edilebiliyor. Gear Sport, askeri cihazlar düzeyinde dayanıklılığa sahip olması sayesinde farklı çevresel koşullarda2 kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.